1. Anasayfa
  2. Oyunlara Ait Sorunlar

PUBG Lite,kurulum sorunu ve çözümü

PUBG Lite,kurulum sorunu ve çözümü
0

Daha düşük sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan PUBG Lite oyunu,kurulum sırasında çeşitli problemlerle karşılaşabiliyor.Bu problemlerin sonucunda oyunun kurulumu başarısız oluyor.

Severek oynanan PUBG oyununu,PUBG Lite sürümü ile düşük sistemli cihazlara sahip oyuncularda oynayabilecek.Yalnız oyunun kurulumu sırasında bazı oyuncular çeşitli sorunlarla karşılaşabiliyor.Bu sorunların sebepleri çoğu zaman aşağıda sıraladığımız sebepler oluyor.Cihazınızın sistemi aşağıdaki unsurlara uygunsa,PUBG Lite kurulumu sırasında herhangi bir problem yaşanmayacaktır.

 

 Sistem gereksinimleri karşılanabiliyor mu ?


Bilgisayarınızın özellikleri aşağıdakilerle eşdeğer yada üstün mü ?

  • EKRAN KARTI: İntel HD Graphics 4000
  • İŞLEMCİ: İntel Core İ3 (2.4 GHz)
  • RAM: 4 GB
  • İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 7 (64 Bit)
  • DEPOLAMA: 4 GB

 

 İşletim sisteminiz güncel mi ?

 

Microsoft Visual C++ , .NET Framework 4.5.2 , DirectX 11 bileşenleri güncel olmayan bir Windows 10 işletim sistemiyle uyumsuzluk içerisinde olabilir.İşletim sisteminin güncel olup olmadığını Windows Update ile öğrenebilir,güncel değilse güncellemeyi Windows Update üzerinden yapabilirsiniz.

– yada Advanced System Care programı sayesinde işletim sisteminin güncellemesini,eksikse tamamlayabilir ve diğer işletim sistemi bakımlarını yapabilirsiniz.Advanced System Care programını indirmek için buraya tıklayın.

 

 Ekran kartı ve diğer sürücüler güncel mi ?

 

Oyunun çalıştırılması için gerekli.Sürücü güncellemesi yapmadıysanız bunu Driver Booster programı ile gerçekleştirebilirsiniz.Driver Booster programını indirmek için buraya tıklayın.

– yada Driver Booster programı kullanmadan Aygıt Yöneticisi penceresinden sürücülere teker teker güncelleme yapabilirsiniz.Ancak bu şekilde güncelleme yapmak zahmetli ve uzun sürecektir.

 

 Microsoft Visual C++ , .NET Framework 4.5.2 , DirectX 11 bileşenleri veya daha güncel sürümleri cihazınızda yüklü mü ?


Bu bileşenlerin eski olması yada işletim sistemi ile uyumsuzluk sorunu yaşaması durumunda oyunu çalıştıramazsınız.

 

 Anti virüs ve güvenlik yazılımları (Windows Güvenliği uygulaması ve gerçek zamanlı koruması da dahil olmak üzere) kapalı pozisyonda mı ? 


PUBG Lite kurulumu sırasında çeşitli sorunlara sebep olabilir ve kurulumu engelleyebilir.


✔️ Yukarıda gerekli olan unsurlar tamamsa kuruluma başlayabilirsiniz.PUBG Lite kurulumunun nasıl yapılacağını öğrenmek için buraya tıklayın.


➡️ PUBG Lite sitesi üzerinde, oyun için gerekli Microsoft bileşenlerinin ve ekran kartı sürücülerinin kurulum dosyası mevcut.Buradaki gerekli sürücü ve bileşen kurulum dosyalarını indirip cihazınıza yükleyerek,PUBG Lite kurulumunu tekrar deneyebilirsiniz.


Siteye gitmek için buraya tıklayın

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir