1. Anasayfa
  2. Oyunlar

Düşük performanslı bilgisayar için oyun önerileri

Düşük performanslı bilgisayar için oyun önerileri
0

Yeni çıkan oyunların hemen hemen hepsi yüksek performans sunan bilgisayarlar için hazırlanmaktadır.Bu sebepten dolayı bilgisayarı eski olan,maddi durumu yeni bir bilgisayara yetersiz öğrenci dostlarımız için minimum sistem gereksinimlerine göre çeşitli oyunları listeledik.

 

AŞAĞIDAKİ OYUNLARIN HEPSİ İÇİN GEÇERLİ MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

 

İŞLETİM SİSTEMİ: Windows XP (Service Pack 2)
EKRAN KARTI: Intel Chipset Family
EKRAN KARTI BELLEĞİ: 128MB
İŞLEMCİ: Pentium 4 (2.4 GHz)
RAM: 1 GB

 

AGE OF EMPİRES 2

Her bilgisayarın çalıştırabileceği 24 Ağustos 2000 tarihinde çıkmış ve çeşitli platformlarda 100 üzerinden 90 puan almış eski bir strateji oyunudur.Ülke seçerek köyünüzü kuruyorsunuz.Odun,altın,taş ve et toplayarak,bina inşa ederek,asker eğiterek gelişebiliyor ve bir üst çağa geçebiliyorsunuz.

 

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2

Need For Speed oyununun efsane ve unutulmaz sürümü olan Underground 2’de birbirinden farklı arabalar ve modifiye seçenekleri sayesinde araba oyununu sevenlerin vazgeçilmezi olmuştur.Bir zamanlar insanlar NFS: Underground 2 haritalarında kıyasıya yarışmış ve yeni özellikler,arabalar için kariyer modundaki yarışları bitirmiştir.

 

OYUN GÖRÜNTÜLERİ 

 

FREEDOM FIGHTER 2

Amerika,Rusya tarafından işgal ediliyor ve siz insanların güvenini kazanarak ülkenizi kurtarmak için uğraşıyorsunuz.Gerek hikayesiyle gerek oynanış mekanikleriyle kesinlikle denenmesi gereken bir oyun olmasına rağmen,yayınlanma zamanından bu yana ismini pek duyuramamıştır.

 

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

HALF-LİFE 2

Birçok kişinin gözdesi olan bu oyun,aradan yıllar geçmesine rağmen Half-Life 3’ü bekleyen oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştır.Source motoru sayesinde zamanın en harika grafiklerine ve mekaniklerine sahip olan Half-Life 2,oyuncularını heyecanlandıran ve meraklandıran yapısını korumuştur.Eğer Half-Life oynamadıysanız tamamını oynamanızı tavsiye ederiz.

 

OYUN GÖRÜNTÜLERİ
 

QUAKE 3 ARENA

Quake 1,2 ve Quake 4’ün aksine,hikayeden çok birebir kapışma,bayrak kapmaca oyun tarzı sayesinde başkalarıyla beraber lokal oynamaktan büyük bir haz duyacağınız,zamanında FPS tarzına mekaniği ile öncülük etmiş harika bir oyundur.Üstelik oyundaki karakterlerin her birinde,kendine has bir oyun haritası mevcuttur.

 

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

HELLGATE LONDON

2038 yılında,şeytanlar dünyaya yayılmıştır.İnsanoğlu acımasızca katledilmeye başlanmıştır.Sizde karakterinizi geliştirerek yeni özellikler kazanıyor ve bu duruma “DUR” demeye çalışıyorsunuz.Oyuncuların bir kısmı tarafından sevilerek oynanan Hellgate London,ülkemizde popüler olmayı başaramamıştır.Oyunu doğrudan yada Steam platformu üzerinden yükleyebilirsiniz.

 

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

PETER JACKSON KING KONG

Bir grup araştırmacı tarafından ziyaret edilen ada ve o adada yaşayan kocaman bir gorili hikaye almış King Kong filminin oyunudur.Mekanikleri pek hoş karşılanmayan ancak zamanına göre gayet iyi grafiklere sahip bir oyundur.Çeşitli yaratıklar sebebiyle yer yer insanı korkutma gibi bir özelliğe sahiptir.

 

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

PRİNCE OF PERSİA: THE SANDS OF TİME

Ubisoft tarafından yayınlanan Prince of Persia: The Sands of Time oyunu,Prince of Persia serisinin en sevileni olduğunu söyleyebiliriz.Hatta bu oyun hakkında zamanının Assassin’s Creed oyunu olduğunu da diyebiliriz.Bir hayli seveni olmasına rağmen UBISOFT tarafından acımasızca sonlandırılmış bir oyundur.

 

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

ALİEN VS PREDATOR 2

Aksiyon dolu Alien vs Predator (AVP) filminin oyunudur.Genelde filmlere ait oyunlar pek fazla tutulmazlar.Ancak Avp oyunlarının arasından Avp 2,azda olsa belirli bir oyuncu kitlesi tarafından sevilerek oynanmıştır.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir