1. Anasayfa
  2. Bilgisayar

Microsoft,akıllı telefonlar için emülatörlere son veren bir yenilik geitriyor

Microsoft,akıllı telefonlar için emülatörlere son veren bir yenilik geitriyor
0

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların uygulamasını kullanmak için Windows 10 işletim sisteminde Android işletim sistemini çalıştıran emülatör programları kullanılmaktaydı.Ancak Windows 10 işletim sisteminde Telefonunuz uygulamasına gelecek olan bir yenilik emülatör programlarına olan ihtiyacı tamamen sonlandıracak.

Microsoft

Bilindiğini üzere Android işletim sistemine sahip telefonlarda PUBG Mobile başta olmak üzere birçok mobil oyunun bilgisayar üzerinde oynanması için emülatör programları tasarlanıyor ve internet üzerinden ücretsiz olarak yükleniyordu.

Microsoft

Windows 10 kullanıcıları,Telefonunuz uygulamasında yepyeni bir özelliğe kavuşmuş olacak ve böylece PUBG Mobile ve benzeri Android işletim sistemine ait olan uygulamaları,bilgisayarda çalıştırmak üzere cihazına yüklediği emülatör programlarına olan ihtiyacı son bulacak.

Microsoft

Windows 10 işletim sistemi üzerinde yapılacak olan bu yenilik sayesinde telefonunuzun ekranını bilgisayara yansıtabilecek ve klavye,fare ile bilgisayarınızın ekranından telefonunuzda açtığınız ve bilgisayar ekranında yansıttığınız uygulamayı kontrol edebileceksiniz.

Microsoft

Microsoft,Windows 10 işletim sistemi için getirmiş olduğu bu yeniliği birçok telefon modeline destek vererek arttırıyor.Şu an için Samsung Galaxy S10,Samsung Galaxy S10 +,Samsung Galaxy S10e,Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Note 9,Samsung Galaxy S8,Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy Note 8,OnePlus 6,OnePlus 6T telefon modellerinde sınırlı olan özellik,birkaç hafta içerisinde başka telefon modelleri içinde uyumlu olacağı Microsoft tarafından açıklandı.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir