1. Anasayfa
  2. Android

Android Ve İOS Mobil Video Düzenleme Uygulamaları

Android Ve İOS Mobil Video Düzenleme Uygulamaları
0

Video, hareketli görsel medyanın kaydedilmesi, kopyalanması, oynatılması ve görüntülenmesini sağlayan elektronik ortamdır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte taşınabilir mobil cihazlar hayatımıza girdi. Elimizden düşmeyen telefon ve tablet ile video çekimi yapabiliyoruz. Bilgisayarda fotoğraf ve video düzenlemelerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Android ve İOS Mobil video düzenleme uygulamalarını kullanarak, telefonla çektiğiniz videoyu hemen düzenleyip yayınlayabilirsiniz.

 

FilmoraGo

Uygulama video düzenleme dışında fotoğraf düzenlemenize de fırsat tanır. İçeriklerinizde herhangi bir kalite kaybı olmaz.

Kırpma, birleştirme, efekt, müzik ekleme, bulanıklaştırma, renkli-bulanık kenarlık, emoji, yazı ekleme, kontrast, en-boy oranı gibi düzenlemeleri yapabilirsiniz. Video düzenlemesi bittikten sonra 1080 P HD kalitesinde çıktı alabilirsiniz. Uygulamada bulunan hazır çıkartmaları kullanabileceğiniz gibi kendi resimlerinizden de çıkartmalar oluşturabilirsiniz. MP3 müzik ya da kendi ses kaydınızı ekleyebilirsiniz. Müzik, ses kaydı ve efektlerin kullanımına göre videoyu hızlandırabilir ya da yavaşlatabilirsiniz. Video çekiminizi yaptıktan sonra düzenleyip sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

 

Inshot

Yüksek kalitede içerikler hazırlamanıza yardımcı olacak video düzenleme uygulamasıdır. Bilgisayardaki programlara taş çıkartacak özelliklere sahiptir. Video düzenleme yapabileceğiniz gibi fotoğraflarınızı kullanarak da slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz. Düzenlediğiniz videoları tek tuşla tüm sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.

Kırpma, birleştirme, sıkıştırma, arka plan ekleme, en boy oranı ayarlama, döndürme işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. İster kendi müziğinizi oluşturun, ister kendi müziğinizi ekleyin. Başka bir videoda çalan müziği ses dosyası olarak alıp, kendi videonuza ekleyebilirsiniz. Müziğin sesini ihtiyacınıza göre arttırabilir ya da azaltabilirsiniz.

Film şeklinde video filtre, glitich efekti, stop motion, Old TV, ghost, RGB olmak üzere toplam 55 geçiş efekti bulunmaktadır. Efektleri tek tek ya da birleştirip kullanarak harika geçişler oluşturabilirsiniz. Yazı tiplerini kullanarak videolarınıza yazı ekleyebilirsiniz. Binden fazla emoji ve çıkartma bulunur. Video hızlandırma ve yavaşlatma özelliğini kullanabileceğiniz gibi en önemli anı dondurabilirsiniz.

 

Quik

Yapacağınız birkaç dokunuşla harika videolar hazırlayabilirsiniz. Yapmak gereken tek şey, video ve fotoğrafları uygulamaya eklemek. Uygulamanın özelliklerini kullanarak harika video oluşturabilirsiniz. Efekt, müzik, yazı ekleyerek videoyu özelleştirebilirsiniz. Eklediğiniz müzik video ve geçiş efektlerine uygun tempoda hareket eder.

Fotoğraf ve video parçalarını sıralama, kesme, birleştirme, döndürme, yakınlaştırma, video hız ayarı, hazır müzik ekleme özelliklerini kullanabilirsiniz. Video düzenleme işlemi bittikten sonra HD 1080 P ya da 720 P kalitesinde çıktı alabilirsiniz.

Uygulama arka arkaya 75 fotoğraf ve video parçası eklemenize izin verir. Videoya hareketli fotoğraf GİF ekleyebilirsiniz. Cihazınızın galerisi, Google fotoğraf, Dropbox, GoPro Plus uygulamalarından fotoğraf ya da video alabilirsiniz. 23 hazır video stilini kullanarak özenle hazırlanmış geçiş ve efektleri sayesinde videolarınıza renk katabilirsiniz.

 

WeVideo

Uygulama birkaç dakika içinde harika videolar hazırlamanıza yardımcı olur. Bilgisayar ve mobil cihazdan erişim sağlayabilirsiniz. Google Drive ile senkronize ederek kullanabilirsiniz. Okul, iş ve eğlence amaçlı herkes uygulamayı kullanabilir. Hızlı ve eğlenceli videolar oluşturarak istediğiniz sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.

Fotoğraf, müzik ve videoları uygulamayı ekleyip düzenlemeye başlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde bulunan kütüphaneden tema, müzik, ses ve efektlerden faydalanabilirsiniz. Kırpma, başlık ekleme, 4K ve HD kayıt, müzik ekleme-kesme, ses kaydı, emoji, bulanık arka plan özelliklerini kullanabilirsiniz.

 

Videoshop Editor

Kesme, video hız ayarı, kontrast, birleştirme, yazı ekleme, müzik ekleme, ses kaydetme, animasyonlu başlık oluşturma, filtre, efekt, boyutlandırma, çevirme, kopyalama özelliklerini kullanarak yüksek çözünürlüklü videolar oluşturabilirsiniz.

Fotoğraflarınızdan slayt gösterisi oluşturabilirsiniz. Stop motion kayıt özelliğini kullanarak Vine videoları çekebilirsiniz. Çalışmalarınızı e-posta ile gönderebileceğiniz gibi istediğiniz sosyal medya platformundan paylaşabilirsiniz.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir