1. Anasayfa
  2. Sinema

Akıllı TV İnternetten Film İzleme Siteleri

Akıllı TV İnternetten Film İzleme Siteleri
0

Akıllı TV internetten film izleme siteleri günümüzün en büyük lükslerinden biri. Gelişen teknolojiyle birlikte TV’nizde Wifi bağlantısıyla ücretsiz olarak internet üzerinden film izlemek mümkün. Smart TV’ler sayesinde online film izleme keyfini evinizin konforunda yaşayabilirsiniz. Akıllı TV teknolojisi sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz yerden internetten film izleme sitelerine giriş yapabilir ve dilediğiniz kategorideki içeriği izleyebilirsiniz.

Günümüzde Smart TV teknolojisi için “dijital televizyondur” ifadesini kullanabiliriz. Eski TV’ye göre akıllı televizyonlar kullanıcıya izleme özgürlüğü sunmaktadır. Herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan istediğiniz film ve dizi keyfini yaşayabilirsiniz.

Aynı zamanda bu teknoloji sayesinde herhangi bir internet sitesinden de film yada dizi izlemeniz mümkündür. İstenilen film ve dizi izlemek mümkün olduğundan geleneksel televizyon kanallarının izlenme oranları eskisine göre çok daha düşük istatistiklerde seyretmektedir. Sizlerde akıllı TV sahibiyseniz, Doğan holding ve aynı alanda izleyiciye yeni imkanlar sunan TV firmaları tarafından izleme özgürlüğüne kavuşabilirsiniz.

Akıllı TV ile film yada dizi izlemenin birçok yolu bulunur. Dijital platformlarda ücretli abone olarak bu keyfi yaşayabilirsiniz. Yada bilgisayarda film izler gibi internet bağlantısıyla televizyonunuz üzerinden istediğiniz sitede film yada diziyi seyredebilirsiniz. Bu makale içerisinde abone olabileceğiniz bazı dijital platformları ve akıllı tv internetten film izleme siteleri listesini ele aldık.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Netflix

internetten film izleme siteleri

TV yayın hizmetlerinin popülerleştirilmesinden sorumlu olan Netflix, sürekli büyüyen orijinal program ve dizi koleksiyonu da dahil olmak üzere etkileyici bir içerik kitaplığını sizlere sunar.

Netflix, her gün izlenebilen 125 milyon saatlik içeriğe sahiptir. Güncel drama dizilerinden yaşam tarzı şovlarına, gerçeklik şovlarına, en yeni filmlere, tarih içeriğine, belgesellere, tasarım şovlarına, komediye, çocuk şovlarına ve diğer birçok türe kadar her şeye sahiptir. Muhteşem öneri sistemi ile izleme düzeninize uygun diğer içerikleri size gösterecektir.

Netflix, akıllı TV’lerde özel bir uygulama olarak mevcuttur. Bazılarının uzaktan kumandasında bir Netflix düğmesi olsa da genellikle TV’nizin ana menüsünden erişebilirsiniz.

 

Amazon Prime Videosu

akıllı tv film siteleri

Amazon Prime Video uygulaması, Amazon Prime’ın bir bileşeni olarak karşımıza çıkmaktadır. Netflix gibi bir video içerik izleme uygulaması olan Amazon Prime Video, Akıllı TV’lerinizin uygulama marketlerinden indirerek izleyebileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır.

Prime Video, isteğe bağlı olarak izleyebileceğiniz yüz binlerce filme ve televizyon bölümüne erişim içerir. Netflix ve diğer dijital içerik hizmetleri gibi Amazon Prime Video da büyük yapımlardan ve ağlardan film ve televizyon şovları ile birlikte kendi orijinal içeriklerinin bir karışımını siz izleyicilerine sunar.

 

Mubi

akıllı tv

Video içerik platformlarında, örneğin Netflix’te en iyi filmleri ararken olduğu gibi, zorlu film hayranlarından hafta içi birkaç saat vakit geçirmenin bir yolunu arayan genel izleyicilere kadar herkese hitap eden birbirinden güzel içerikler bulacaksınız. Mubi, film küratörlüğüne daha özel bir yaklaşım getiriyor ve sinema dünyasının sunduğu en iyi içerikleri sizlere ulaştırmanın yanında, abonelerini gizli mücevherler ve unutulmuş klasiklerle de tanıştırıyor.

Mubi uygulamasını Akıllı TV’nizin uygulama marketinden indirerek üyeliğiniz ile giriş yapabilir ve anında izlemeye başlayabilirsiniz.

 

BluTV

Blu TV

BluTV ülkemizde son yıllarda en çok izlenen ve tercih edilen video içerik platformlarından biridir. Sayısız ve birbirinden güzel içeriklerle her türlü izleyiciye hitap edebilen geniş bir platformdur. Doğan Holding liderliğinde kurulmuş olan bu içeriğe hemen üye olabilirsiniz.

BluTV, Akıllı TV’leriniz sayesinde televizyonunuza uygulamasını indirerek 7/24 kesintisiz bir şekilde televizyonunuzdan izleyebileceğiniz bir platformdur.

 

TV ile konuş

Puhu TV, diğer dijital video içerik platformları gibi birbirinden güzel ve çeşitli içerikleri, yüksek görüntü kalitesi ile tamamen ücretsiz bir şekilde izleyebileceğiniz bir platformdur. Diğer birçok uygulamaya göre ücretsiz olması, en çok tercih edilme sebeplerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Gelirlerini reklamlar sayesinde elde ederek kullanıcılarına ücretsiz bir kullanım imkanı sunmaktadır.

Puhu TV’yi diğer platform uygulamalarında olduğu gibi televizyonunuzdan izleyebilmek için, Akıllı TV’nizin uygulama marketinden indirerek üye girişi yapabilir ve anında izlemeye başlayabilirsiniz.

 

Exxen

Exxen

Exxen, Acun Medya bünyesinde kurulmuş ve son zamanlarda hem televizyon hem de dijital içerik dünyasında adeta devrim yapmış video izleme platformlarından birisidir. Ülkede en çok sevilen eski yayınların yeni dönem içeriklerini yapmakla birlikte, tamamen özgün ve çok seyredilen yayınlar ile de izleyicilerin dikkatini çekmektedir. Reklamlı ve reklamsız olarak 2 adet izleme ve üye olma seçeneği sayesinde isteğinize göre üye olabilirsiniz.

Exxen uygulamasını Akıllı TV uygulama marketinizden televizyonunuza indirerek kolay bir şekilde anında televizyonunuzdan izlemeye başlayabilirsiniz.

 

Wi Fi bağlantısı ve Smart TV ler sayesinde yukarıdaki dijital platformlara abone olabilirsin. Böylece istediğin zaman film izleyebilirsin. Geleneksel TV ye ve uydu kanallarına bağlı kalmadan senin ve aile fertlerinin film izlemelerini sağlayabilirsin.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir