1. Anasayfa
  2. Android

2022 Yılının En İyi Android APK Uygulamaları

2022 Yılının En İyi Android APK Uygulamaları
0

En iyi Android APK uygulamaları birçok farklı kategoride ele alınabilir. Teknoloji ilerledikçe hayatımıza olan etkisi de bir o kadar artmıştır. Özellikle cep telefon vb. araçlar bunun en büyük göstergesidir. Hayatımızı çoğu yönde etki yapan birbirinden kullanışlı uygulamaları sizin için derledik. Android telefonlarınızı daha kullanışlı yapan bu uygulamalar size çoğu yönden avantaj sağlar. Bu uygulamalar farklı kategori ya da farklı amaçlarla yapılmış olsa da temel hedefi, telefonunuzdan maksimum verimi almayı sağlamasıdır. Siz de en iyi Android APK uygulamaları arasında işinize yarayacak yeni yazılımlar bulabilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

 

Telefonunuz İçin Gerekli Olan En İyi Android APK Uygulamaları

Android kullanımı tüm dünyada oldukça yaygın bir hâl aldı. Telefonlarımız sadece iletişim için değil iş, eğitim ve sosyal hayat için de oldukça önemli bir yere geldi.

Bu amaçla sizlere son zamanların en iyi Android APK uygulamaları olan yazılımları sunuyoruz. Bu uygulamalar sosyal, eğitim ve iş hayatınızda büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Tüm bunların yanında telefon ömrünü uzatan uygulamalar ve sık kullanılan uygulamalar da listemizde yer alıyor.

 

Swiftkey

Swiftkey

Swiftkey klavyesi özellikle yazım işlerinizi oldukça kolay bir hale getirir. Yazacağınız kelimeyi önceden tahmin etme özelliği ile yazı ya da yazışmalarınızı daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Kopyaladığınız bir kelime ya da cümleyi 1 saate kadar saklayacak bir yerel panoya sahiptir. Ayrıca klavye kendi içerisinde GIF arama motoruna da sahiptir.

 

Shazam

Shazam

Shazam son yılların en iyi Android APK uygulamaları arasında yerini alıyor. Uygulama ile yakınınızda çalan müziği kolaylıkla bulabilirsiniz. Özellikle bilmediğiniz ama kulağınıza hoş gelen şarkıların sanatçı ve şarkı ismini sizlere söyler. Bunun için tek yapmanız gereken şey uygulamayı açmak ve sese doğru yakınlaştırmaktır. Gerisini uygulamaya bırakabilirsiniz.

 

Google Cihazımı Bul

Google Cihazımı Bul

Cihazınızın kaybolması ya da çalınması durumunda işinize oldukça yaracak bir uygulamadır. Uygulamanın en önemli özelliği çalınma ve kaybolma durumlarında farklı bir cihazla telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz. Üstelik Iphone, dizüstü ya da masa üstü bilgisayarınızdan da erişim sağlayabilirsiniz.

 

Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky Mobile Antivirus

Telefonunuzun ömrünü uzatan ve zararlı etkenlere karşı koruyan en iyi uygulamalardan bir tanesidir. Bulabileceğiniz en iyi Android APK uygulamaları arasında önlerde yerini alan Kaspersky sayesinde telefonunuzu daha iyi bir şekilde koruyabilirsiniz.

 

Zomato

Zomato

Uygulama sayesinde çevrenizde bulunan restoran, bar, cafe gibi yerleri keşfedebilirsiniz. Bunun dışında hızlı bir şekilde de yemek siparişi verebilirsiniz. Uygulama ile herhangi bir restoranda kendiniz yer ayarlayabilirsiniz.

 

AirDroid

AirDroid

Uygulamayı hem telefon hem de bilgisayarınıza indirmenizle beraber mobil cihazınızı bilgisayara kolaylıkla yansıtabilirsiniz. Ayrıca uygulama sayesinde veri ya da dosyalarınızı telefondan bilgisayara, bilgisayardan telefona yükleyebilirsiniz.

 

SHAREit

SHAREit

Tüm dünyada oldukça popüler olan bir uygulamadır. Uygulama sayesinde dosyalarınızı çok daha hızlı bir şekilde karşıya yükleyebilirsiniz. Bluetooth’dan çok daha hızlı olan uygulama sayesinde özellikle büyük boyutlu dosyalarınızı çok daha hızlı bir şekilde karşı tarafa gönderebilirsiniz.

 

QR Tarayıcı

QR Tarayıcı

Kare kod tarayıcı olarak da bilinen uygulama sayesinde ürün fiyatları ve marka bilgilerine daha hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca ürün fiyatları arasındaki farkları da kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

Word

Word

Microsoft Word, her telefonda mutlaka olması gereken uygulamalardan bir tanesidir. Özellikle eğitim alanında işinizi kolaylaştıracaktır. Belge okuma, PDF açma ve yazı yazma işlerinizde en iyi yardımcınız olacaktır. Üstelik bilgisayar ile aynı hesabı kullanarak dosyalarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. En iyi Android APK uygulamaları arasında yerini alan Wordi aynı zamanda en çok ihtiyaç duyulan yazılımlardan bir tanesdir.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 2
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir