1. Anasayfa
  2. Android

İnstagram’dan Video İndirmek

0

İnstagram video indir” seçeneğine telefonunuzda yada bilgisayarınızda sahip olsanız nasıl olurdu? Bu seçenek sayesinde İnstagram’da izlediğiniz ve beğendiğiniz videoları kendi cihazınızda çevrimdışı olarak saklayabilirdiniz. Yada İnstagram video indir seçeneği sayesinde bu içeriklere sahip olabilir ve farklı şeylerde düşünebilirsiniz. İnstagram’da izlediğiniz bir videoyu indirmek için herhangi bir uygulama yada yazılım kurmanıza gerek bulunmamaktadır. Aynı zamanda İnstagram videosunu kendi cihazınıza kaydetmeniz için herhangi bir ücrette ödemenize gerek bulunmamaktadır.

Hoşunuza giden, beğendiğiniz bir İnstagram videosunu cihazınıza kaydetmek oldukça kolaydır. Cihazınıza indirmek istediğiniz İnstagram videosunun bağlantısını kopyalamanız indirme işlemi için yeterli olacaktır. Sonrasında bu linki İnstagram video indirme özelliğine sahip olan bir siteye yapıştırmanız gerekmektedir. Bu web sitesi, girdiğiniz linki çalıştıracak ve video içeriğini indirilebilir hale getirecektir. İnstagram video indir seçeneğini kullanabilmeniz için öncelikle İnstagram dönüştürücü sitelerine ihtiyacınız olacaktır. Ancak bu sitelerde İnstagram videolarını indirmek için videonun ait olduğu hesabın gizli hesap olmaması gerekir.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

 

İnstagram video indir seçeneğine sahip olan internet siteleri

İnstagram video indir seçeneğine sahip olan birçok site bulunmaktadır. Ancak bunların her biri güvenilir ve işlevsel birer site değildir. Bazı siteler sizi fena halde uğraştırabilir. Site içerisinde açılan pencerelerdeki reklamlar canınızı sıkabilir. Bu yüzden sizlere en iyi İnstagram video indir özelliğine sahip olan web sitelerini tavsiye edeceğiz.

 

Instagram Downloader

www.downloadvideosfrom.com

İnstagram video indir seçeneğine sahip olan en pratik web sitelerinden biridir. İnstagram akışında izlediğiniz bir videonun linkini kopyalayın. Ardından Instagram Downloader ismindeki web sitesinin arama kutusuna bu bağlantıyı yapıştırın. Sonrasında İndir MP4 yada Fotoğraf İndir butonlarına tıklayarak video yada görsel içeriğini indirebilirsiniz. İçeriği isterseniz video olarak isterseniz görsel olarak indirebilirsiniz.

 

Save From

tr.savefrom.net

instagram video indir

Youtube platformu içinde en çok kullanılan web sitelerinden biridir. Oldukça pratik olan bu web sitesi aynı zamanda İnstagram video indirme işlemleri içinde kullanılabiliyor. Yapmanız gereken şey, indirmek istediğiniz İnstagram videosunun bağlantısını kopyalayıp bu sitenin içerisindeki kutuya yapıştırmaktır. Sonrasında karşınıza çıkan indir butonuna tıklayarak İntagram içeriğini cihazınıza kaydedebilirsiniz.

 

Video İndirelim

www.videoindirelim.com

İki adımla video indirmenize olanak sağlayan bir web sitesidir. Kullanımı oldukça kolaydır. İnstagram’dan telefonunuza yada bilgisayarınıza kaydetmek, indirmek istediğiniz bir videonun bağlantısına sahip olmanız yeterli olacaktır. Daha sonrasında site içerisindeki kutuya kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırmanız ve indir butonuna tıklamanız gerekmektedir.

 

All in One Downloader

www.allinonedownloader.com

İntagram’da beğendiğiniz videoları indirmek için son derece pratik olan web sitelerinden biridir. Uygulamada izlediğiniz bir videonun sağ üst köşesinde bulunan üç nokta sembolüne dokunarak karşınıza çıkan seçenekler arasında Bağlantıyı Kopyala‘ya dokunmalısınız. Sonrasında kopyaladığınız İnstagram video gönderi bağlantısını site içerisindeki kutuya yapıştırmalısınız. Tüm bunları yaptıktan sonra İnstagram videosu ayrı bir sekmede, medya oynatıcısında açılacaktır. Medya oynatıcısının sağ alt kısmında ki üç nokta sembolüne tekrar dokunun ve Farklı Kaydet seçeneğine dokunarak videoyu cihazınıza indirin.

 

İnstagram videosu nasıl indirilir?

Hemen küçük bir örnekle İnstagram video indir işleminin nasıl yapıldığını size gösterelim. Bu işlemler hem masaüstü hem de mobil cihazlarda yapılabilir.

  • Öncelikle indirmek istediğiniz İnstagram videosunun sağ üstünde bulunan üç nokta sembolüne dokunun. Sonrasında Bağlantıyı Kopyala seçeneğine dokunun.
  • Tarayıcınızla size tavsiye ettiğimiz dönüştürücü sitelerinden birini ziyaret edin. Kopyaladığınız İnstagram bağlantısını bu sitede kullanın.
    instagram video indir

İnstagram’da beğendiğiniz bir videoyu indirmek işte bu kadar kolay. Bahsedilen bu yöntemi Android cihazınızda yada Windows bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ancak İnstagram güncellemesi yüzünden Bağlantıyı Kopyala seçeneğinin yeri değişebilir. Eğer üç nokta altında bu seçeneği bulamadıysanız gönderinin farklı yerlerinde arayınız.

 

Gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz? Dilerseniz bizi @WebdeDestek Twitter hesabından takip edebilirisiniz.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir