1. Anasayfa
  2. Blog

Büyük Beden Abiye Trendleri (2023 Modası)

Büyük Beden Abiye Trendleri (2023 Modası)
0

Büyük beden abiye seçimi yapmak artık hiç zor değil! RMG’de 2023 yılı için her zevke hitap eden özel tasarım abiye modelleri bulmak mümkün. Özel günleriniz için birbirinden farklı renk tonlarının bir arada kullanılmasıyla ortaya çıkan abiyelerimizi inceleyebilirsiniz. Bu senenin en çok tercih edilen abiye modellerinde uzun ve yırtmaçlılar en önde yerini almaktadır. Ayrıca diz altı abiyelerde kullanılan zebra detayı da oldukça hoş bir görüntü elde edilmesini sağlamaktadır.

Kısa, uzun, dar ve geniş kıyafetlerle döneme damga vuran tasarımlara RMG sayesinde ulaşabilirsiniz. Büyük beden abiye ve günlük elbiselerin de bulunduğu sitemizde ürünler en uygun fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır. Dantel, dekolte ve salaş pek çok tarz abiye modellerini sepetinize ekleyerek alışverişinizi tek tıkla tamamlayabilirsiniz. Detaylı bilgilendirme için web sayfasını “Üye Ol” kısmından takip edebilirsiniz.

Birbirinden Farklı Modelleriyle RMG Büyük Beden Abiye

İlk olarak hareket kolaylığı sağlaması için erkeklerin ceketlerinde kadınların elbiselerinde ortaya çıkan yırtmaç şimdilerde bir koda anlayışıdır. Kısa ve uzun abiyelerde kullanılan yırtmaçlar zarif ve cesur bir görüntü oluşturur. Özellikle uzun abiyelerde kullanılan bacak hizasının en aşağı kısmına kadar ki yırtmaç tercihlerin başında yer alır.

Fakat midi boy elbiselerde kısa yırtmaçlar daha sık kullanılır. Büyük beden abiye modellerine nostalji havası kazandıran bir diğer etmen danteldir. Özellikle abiyede tercih edilen kumaş türü, görünüm için önem arz eder. Kumaşının şifon olması rengin daha canlı gözükmesinde etkilidir. Ayrıca ön kısmında bulunan parıltılı taşlarla süslenmiş aksesuarlar da RMG sitesinde yerini alır.

Kombin yaparken dikkat edilmesi gereken önemli detaylardan biri renk tonlamasıdır. Siyah, gri, kahverengi tonlar asil kombinler oluşturmak için tercih edilebilir. Mor, yeşil, kırmızı ve mavi tonları ise abiyede canlı bir enerji açığa çıkarır. RMG aracılığı ile geniş renk skalasına sahip abiye modellerine anında ulaşabilirsiniz. Zevkine uygun elbise, takım ve abiye modelleri için web sitemizi ziyaret ederek alışverişe başlayabilirsiniz.

Her Zevke Hitap Eden 2023 Büyük Beden Abiye Trendleri

Büyük beden abiye modellerinde kullanılan kol detayları oldukça önemlidir. Özellikle kolsuz abiyelerde, kolları ve göğüsü içerisine alan tül model beğeni toplamıştır. Abiyede daha ışıltılı görünüm için pul payet tercih edilebilir. Bu modeller siyah ve gri renkleriyle birlikte kullanıldığında kombinin bütün olarak görünmesi sağlanır.

Sade ve şık görünümleri tercih edenlerde, RMG’de zevklerine uygun modelleri kolayca bulabilir. Yeşil, siyah ve kırmızı abiyeler, uzun veya midi boyları ile sitemizde sizlere sunulur. V yakalı ve yuvarlak yakalı abi seçenekleri de sitemizde mevcuttur. Çeşitli etkinliklerde giymek üzere aradığınız büyük beden abiye modellerine sitemizi ziyaret ederek kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Leopar ve zebra desenleri ise kahve tonlarıyla birlikte kullanılır. Beyaz-siyah uyumuna ek olarak kol detayıyla tercih edilen modeller arasında yer alır. Abiye modellerinde gümüş rengi üzerine sim detayı, kıyafetin zarifliğini ön plana çıkarır. Asil siyah abiyelerden, leoparlı abiyelere dek birçok modeli RMG’de bulmak mümkündür. Duruşu, rengi, modeli ve enerjisiyle tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacak modeller web sitemizde hizmetinizdedir.

RMG Büyük Beden Abiye Tasarımları ve Fiyatları

Büyük beden abiye modellerinde müşteri memnuniyetiyle pek çok çalışmaya imza atan RMG fiyatlarıyla her bütçeye uygundur. Kullanılan kumaşlar ve renkler fiyat performans açısından olumlu pek çok geri dönüş elde etmelerine neden olmuştur. “Satın Al” işlemlerinin basit olmasının yanı sıra iade sürecinde müşteri mağdur edilmemektedir. abiye ve elbiselerde bedenler 44-46-48-50 olarak hizmet verir.

Büyük bedene sahip hanımlar için RMG pek çok kıyafetle web sitesi üzerinde satış yapar. Kendinizi iyi hissetmek ve vakit ayırabilmeniz için sizlere farklı tasarımlarla yardımcı olmaktayız. Mezuniyet, kına gecesi, düğün ve kokteyl gecelerinin parlayan yıldızı olmak için RMG üye olun ve istediğiniz modeli tercih edin. Büyük beden abiye modellerine anında ulaşmak artık tek tuşla uzağınızda.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 1
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir