1. Anasayfa
  2. Android

Android için en iyi 4 Not Defteri uygulaması

Android için en iyi 4 Not Defteri uygulaması
0

Akıllı telefonlar, not defteriniz veya kaleminiz olmadığında not almanın harika bir yoludur. Android telefon kullanıyorsanız, en iyi 4 not alma uygulaması listemize göz atabilirsiniz.

Akıllı telefonlar her zaman yanımızda bulunur ve bu olay telefonları not almak için en iyi çözüm yapıyor. İster bir şeyi unutmak istemiyor olun, ister market alışverişi listesi yapıyor olun, yardım etmeye hazır birçok Android uygulaması bulunuyor.

 

Google Keep Notes

Android için en iyi 4 Not Defteri uygulamasıGoogle Asistan içeren bir cihazınız varsa Keep Notes harika bir seçenektir. Notunuzu bir hatırlatıcı olarak ayarlarsanız, telefonunuzun Google Asistan’ı bunun için otomatik olarak kurar. Hatırlatıcının zamanı geldiğinde hemen bir bildirim alırsınız.

Keep Notes profesyonel bir not alma uygulamasıdır. Mesela, çabuk bir şekilde alışveriş listeleri oluşturup kaydedebilir ve hızlı açmak için Google Asistan sesli özelliğini kullanabilirsiniz. Keep Notes ayrıca listeleri daha hızlı hale getirmek için popüler veya önceden içe aktarılan öğeleri otomatik olarak önermeye çalışır.

Keep Notes, Google’a bağlıdır, yani diğer uygulamalarla uyumluluğu oldukça fazladır.

 

Evernote

EvernoteGoogle’a bağlı olmayan bir şeyi seviyorsanız, Evernote’u deneyin. Bu uygulama, en popüler not alma uygulamalarından biridir ve uzun yıllardır kullanılmaktadır. Bulut tabanlı not alma özelliğine sahiptir ve birden çok platformda çok iyi çalışır.

Evernote bir dizi modern özellikle birlikte gelir. El yazısı notlarınızı buluta yükleyebilir veya notlarınızı diğer kullanıcılarla paylaşarak fikirleri koordine edebilirsiniz. Ne yazık ki, diğer birçok özellik bir tutar karşılığında geliyor; Örneğin, ücretsiz kullanıcılar ayda yalnızca 60MB veri yükleyebilir. Fakat, aylık abonelik tutarı çok pahalı değil, bu yüzden çokça kullanacaksanız abonelikte alabilirsiniz.

 

ColorNote

ColorNote
Biraz daha basit bir şey arıyorsanız, Colornote‘u deneyin. Diğer not alma uygulamaları kadar çok özelliğe sahip değil, fakat çokça kullanılan widget’larda not alma özelliği bulunuyor.

ColorNote’ta bir not yazdıktan sonra, bunu bir widget sayesinde ana ekranınıza kolayca ekleyebilirsiniz. Artık notlarınızı istediğiniz yere yerleştirebilir ve renklerine göre düzenleyebilirsiniz. Bu, genellikle dikkati dağılan ve bir şeyleri ezberlemek için telefonlarına not tutması gereken kişiler için çok ideal bir uygulamadır.

 

FiiNote

FiiNote
Biraz daha değişik bir uygulama denemek istiyorsanız, FiiNote‘u deneyin. Bu uygulama ders ve çalışmaların notlarını almak için tasarlanmıştır. Bu, metni değiştirdiğiniz ve girdiğiniz çeşitli yollarla desteklenir. Matematik denklemleri gibi karmaşık notlar için klavye veya el yazısıyla metin girebilirsiniz. Ne kadar önemli olduğuna bağlı olarak metni yakınlaştırıp uzaklaştırabilir ve dikkate değer bilgileri vurgulayabilirsiniz.

Bu, temel not almak için doğru bir uygulama değildir. Daha hızlı not almak için bir uygulamaya ihtiyacınız varsa, FiiNote’un diğer uygulamaların aksine daha karmaşık gelecektir.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir