1. Anasayfa
  2. Oyunlar

Fortnite 9. sezon yenilikleri

Fortnite 9. sezon yenilikleri
0
Fortnite adlı hayatta kalma oyunu,sürekli olarak güncellenip gelen çeşitlilik ve yenilenen içerikleriyle oyuncularının oyuna olan ilgi ve alakasının canlı kalmasını sağlıyor.Bu canlılık ise her sezon gelen farklılıklarla sağlanıp oyunun kendine has olan eğlencesini kaçırmamayı sağlıyor.

Bilindiği üzere Fornite oyunu çok yakın bir tarih içerisinde 9.sezona geçecek.Bu geçiş ile oyuna yepyeni özellikler ve farklı içeriklerin gelmesi sağlanacak.Geçtiğimiz sezonda da olduğu gibi 9. sezonda oyunun tasarımında,içeriğinde,oyun modlarında ve oyun içi silah,araç gibi konularda çeşitli yenilikler sağlanacak.

 

FORTNİTE 9. SEZON NE ZAMAN ?

Epic Games,Fortnite 9. sezonunun ne zaman geleceğine dair henüz kesin bir tarih bildirmedi ancak Fortnite 9. sezon çıkış tarihi Mayıs ayının başlarında geleceği tahmin ediliyor.

 

FORTNİTE 9. SEZONDA NELER GELECEK ?

Buradaki bilgilerin hiçbiri kesin birer bilgi olmamakla beraber 8. Sezon ile haritadaki değişikliklere yenileri eklenecek ve LAZZY LAGON bölgesinde bir takım farklılık olacak gibi tahminler yapılıyor.Ayrıca haritada şuan mevcut olan magma tabakası ve volkan teması arttırılıp haritada bu temanın daha yaygın olarak kullanılacağı tahmin ediliyor.
Harita dışında temanın da değişeceği tahmin edilenler arasında.Oyun temasının “Cehennem” temalı olacağı düşünülüyor.
Ayrıca oyun içerisindeki araçların bir kısmı veya tamamı kaldırılıp yerine tamamen farklı yeni araçlar eklenebilir.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir