1. Anasayfa
  2. Android

Dünyanın ilk 64 MP kameralı telefonu yakında tanıtılacak

Dünyanın ilk 64 MP kameralı telefonu yakında tanıtılacak
0

Realme,dünyanın ilk 64 MP kameralı telefonunu tanıtmak için hazırlanıyor.

Söz konusu telefon olunca her geçen gün teknoloji değişmekte ve gelişmektedir.Ayrıca telefon üreten ve geliştiren şirketlerin megapiksel savaşları da günden güne artarak devam ediyor.Bu savaşı Oppo’nun alt markası olan Realme,farklı bir boyuta taşıyarak ilk 64 MP kameralı telefonunu tanıtmak için hazırlanıyor.

 

Ayrıca şu yayınlara da göz atabilirsiniz…

>>Telefon kamerasında megapiksel önemli mi ?
>>Bu telefonun bataryası 2 kat daha fazla

 

Realme’nin tanıtacağı bu telefonun henüz ismi belli olmamakla beraber dörtlü arka kameraya sahip olacağı ve bu kameralardan bir tanesinin 64 MP çözünürlükte olacağı biliniyor.Bu kameranın şuan için hangi sensörü kullanacağı kesin olarak bilinmese de analistlere göre Samsung ISOCELL Bright GW1 kamera sensörü kullanılacağı tahmin ediliyor.

Bu kamera sensörü ise 0.8um piksel boyutuna sahip ve 1 / 1.72 inçlik bir hacimde üretildi.16 MP çözünürlükleri Tetracell piksel bindirme teknolojisini kullanarak 64 MP çözünürlükte fotoğraf çekilebilmesine imkan tanıyor.

Realme’nin bu telefonunda bir kameranın 64 MP çözünürlüğe sahip olacağı bilinse de diğer kameraların kaç MP çözünürlüğe sahip olacağı hakkında şuan için bir bilgi mevcut değil.Ama birçok akıllı telefonda da mevcut olduğu üzere ultra geniş açı,telefoto lens ve derinlik sensörünün bu telefon içinde kullanılacağı tahmin ediliyor.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir