1. Anasayfa
  2. İnternet

Donald Trump,canlı yayın platformu Twitch’e katıldı

Donald Trump,canlı yayın platformu Twitch’e katıldı
0

Kullanıcıların çoğunluğu oyuncu olan Twitch platformuna Donald Trump’da dahil oldu.Sosyal medyayı aktif olarak kullanan siyasetçilerden olan Donald Trump,Twitch üzerinden canlı yayın yapacak.

 
Amerikan başkanı Donald Trump,önceki yıllarda yapılan seçimleri kazanamayacak bir aday olarak görülüyordu.Ancak sosyal medyayı aktif olarak kullanan,halkı ile sürekli iletişim içerisinde olan Donald Trump,tahminleri yanılttı ve seçimi kazandı.
Şimdi ise 2020 yılı için yapılacak olan seçimi kazanmak isteyen Amerikan başkanı,daha fazla kitleye ulaşmak ve hitap etmek için birçok oyuncunun kullandığı ve kitlesi oldukça iyi durumda olan canlı yayın platformu Twitch’i kullanacak.
ABD Başkanı Donald Trump’ın Minneapolis’te yapılan mitingi canlı olarak Twitch’te paylaşıldı ve 12000 kişi tarafından izlendi.Ayrıca Donald Trump,geçtiğimiz günlerde video oyunları hakkında eleştiride bulunmuş ve video oyunlarının çocuklar üzerinde şiddete yönelme eğilimi gösterdiğini iddia etmişti.
Sadece video oyunlarını eleştirmeyen başkan,Twitch’in sahibi Jeff Bezos’u ve Washington Post gazetesini de sıkça eleştiriyor,ithamlarda bulunuyordu.ABD Başkanı Donald Trump’ın Twitch’i kullanması ve canlı yayın esnasında sohbet (chat) bölümünde yapılacak olan yorumlar ve muhabbetler ise merak konusu olarak görülüyor.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir