1. Anasayfa
  2. Bilgisayar

100.000 TL’lik dizüstü bilgisayar: Monster Semruk S7 V7.2.3

100.000 TL’lik dizüstü bilgisayar: Monster Semruk S7 V7.2.3
0

Dizüstü bilgisayarlar kullanım amaçlarına göre birbirlerinden ayrılmaktadır. Kimi dizüstü bilgisayarlar sadece ev hanımları yada öğrencilerin işini gören, sıradan işleri halleden bilgisayarlardır. Kimileriyse ince tasarıma, yüksek verimliliğe sahip olması ve kolay taşınma özelliğiyle ofis çalışanlarının tercih ettiği bilgisayarlardır. Kimi bilgisayarlarsa oyun deneyimi konusunda her zaman en iyisi olan masaüstü bilgisayarlarla rekabet etmesi için piyasaya sürülen oyuncu dizüstü bilgisayarlardır. Ancak oyuncu dizüstü bilgisayarları arasında Monster Semruk S7 V7.2.3 modeli var ki bildiğimiz her Monster ve diğer oyuncu bilgisayarlarından çok daha farklı.

Oyuncu dizüstü bilgisayarları da kendi içerisinde çeşitli sınıflara ayrılır. Bu sınıflandırma daha çok bilgisayarın ekran kartı tipine göre belirlenir. Çünkü oyuncu bilgisayarlarında tüm donanım eşleştirmesi ekran kartına göre seçilir. Bu yüzden oyuncu dizüstü bilgisayarlarında ekran kartı donanımı belirleyici unsurdur.

Ekran kartı tipine göre oyuncu dizüstü bilgisayarları, giriş, giriş-orta, orta ve yüksek seviyeli olarak ayrılmaktadır. Yüksek seviyeli cihazlarda genelde RTX 2080 Ti ekran kartı modeli kullanılır. Bu ekran kartı ise günümüzün en üstün özelliklere sahip olan ekran kartlarından biridir. Diğer donanımlar ortalamanın üstünde seçilerek RTX 2080 Ti ile eşleştirilir. Böylece ortaya yüksek seviyeli oyuncu dizüstü bilgisayarı çıkar.

Ancak Monster Semruk S7 V7.2.3 bilgisayarı bunu biraz fazla abartmış. Ekran kartının üst seviyeli olmasıyla beraber başta depolama alanları da olmak üzere tüm donanımların en iyisi seçilmiş ve ortaya yüksek kelimesinin bile kifayetsiz kalacağı bir bilgisayar çıkmış.

[ Toplama bilgisayarlar hakkında bilgi ve öneri almak için buraya tıklayın ]

 

Monster Semruk S7 V7.2.3 teknik özellikleri

Monster Semruk S7 V7.2.3, RTX 2080 Super ekran kartının yanında gücünü i9-10900K işlemcisinden alıyor. Aynı zamanda bilgisayarda M.2 2 TB SSD ile birlikte ek olarak 14 TB SSD depolama birimleri bulunduruluyor. Aynı zamanda cihazda 128 GB 3200 MHz DDR4 RAM belleği bulunuyor. Tüm bu özellikler yan yana getirildiğinde Monster Semruk S7 V7.2.3 cihazının fiyatı 100.000 TL‘yi buluyor.

Hatta normalde bu bilgisayar 109.999 TL fiyat etiketine sahipken %9 indirimle 99.999 TL ile satılmaktadır. Dilerseniz aşağıdaki linkten son derece uygun fiyatlı bu bilgisayarı satın alabilirsiniz.

Sizce böyle bir bilgisayar bu fiyat etiketini hak ediyor mu ? Eğer gerçekten yeterli oranda bütçeniz olsaydı yani gerçekten maddi konuda hiç bir zorluk yaşamayacak bir birey olsaydınız bu özelliklere sahip bir bilgisayarı satın alır mıydınız ?

Monster’ın sitesinde göster

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir