1. Anasayfa
  2. Teknolojik Ürün

A101 mağazalarında 150 TL’ye satılan Bloody TL80 Terminator mouse

A101 mağazalarında 150 TL’ye satılan Bloody TL80 Terminator mouse
0

Günümüzde artık bilgisayar donanımları, parçaları yada bilgisayarın kendisini almak bir hayli güçleşti. Durum böyleyken yeni bir ekipman almak isteyenler maddi açıdan zorlanabiliyor. Ekipmanlar arasında en ucuz olması gereken fareler bile bir hayli yüksek fiyatlarla satılabiliyor. Söz konusu oyuncu faresiyse fiyat bir o kadar daha artıyor. Eğer bu pahalılıkta uygun fiyatlı kaliteli bir fare arıyorsanız A101 mağazalarında 150 TL’ye satılan Bloody TL80 Terminator mouse sizin aradığınız fare olabilir.

Bloody TL80 Terminator mouse internet mağazalarında 300-350 TL ortalama fiyat etiketleriyle satılıyordu. Şu sıralardaysa bu fareyi ortalama 190 TL gibi bir fiyat etiketiyle bulabilirsiniz. Ancak geçici bir süreliğine A101 marketlerinde satılan fare, 150 TL fiyat etiketiyle satılmaktadır. Eğer uygun fiyatla kaliteli bir fare arıyorsanız A101 mağazalarındaki bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

 

Bloody TL80 Terminator mouse özellikleri

Gümüş ve siyah renkleri bulunan farenin lazer algılayıcısı bulunmaktadır. Aynı zamanda fare üzerinde 5 farklı DPI ayarı ve 9 adet tuşu bulunmaktadır. Oldukça kaliteli malzemeyle yapılmış olan Bloody TL80 Terminator mouse için satın almaya değer olduğunu ve şahsen bizleri memnun ettiğini söyleyebiliriz. Farenin diğer özelliklerinden bahsetmek gerekirse bu özellikleri liste halinde sizlerle paylaşabiliriz.

  • Hatalı Çift Tıklamayı Önleme
  • Infrared Tekerlek
  • Light Strike (0.2 msn Tuş Tepkisi)
  • Makrolu
  • Metal X Glide Alt Yüzey (Kaygan)
  • Optimal MMO (Tek Tıkla Çoklu İşlem)
  • Sürücüsüz Kullanım İçin Dahili Hafıza
  • 4 Özel Vuruş Tuşu
  • 6 Adet Sniper Modu
  • 20 Milyon Tıklama Ömrü
  • 180 cm Kablo Uzunluğu

Farenin malzeme kalitesinin iyi olması kullanıcı deneyimini de olumlu bir şekilde etkiliyor. Ele tam oturan yapısıyla fare, hem sağ hem de sol el için son derece kullanışlı. Aynı zamanda fareyi kullanırken zeminindeki kaygan yapı sayesinde kontrolün çok rahat bir şekilde sağlandığını söyleyebiliriz. Bu durum en çokta FPS tarzı oyunlarda avantaj sağlamaktadır.

Genel anlamda fareyi satın alan kullanıcıların deneyimleri sonucunda yazdıkları yorumlara bakacak olursanız Bloody TL80 Terminator mouse için pekte olumsuz bir yorum göremezsiniz. Aynı zamanda bizde bu fare için oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer yeterli bir bütçeniz varsa sizi satın aldığınıza kesinlikle pişman etmeyecektir.

Ürünün kendi sayfasına göz at

 

Kullanıcı yorumları

 

Bloody TL80 Terminator mouse satın aldık ve kullandık. Son derece de memnun kaldığımızı söyleyebiliriz. Dilerseniz birde diğer kullanıcıların değerlendirme yorumlarına bir göz atalım.

  • gayet taş gibi bir mouse diğer modellerini de kullandım gayet güzel ve sağlam

 

  • ilk olarak bu Mouse ilen ilgili adam akıllı yorum bulamadım ama biraz gaming geçmişim oldugu için iyice arastırdım gayet iyi bir Mouse bazı arkadaşlar çok büyük yazmış alakası yok resimde görüldügü gibi alt taraftan biraz geniz ama eliniz orturması normal benim ellerim büyük bana ufak bile geldi diyebilirim bundan önce termatek marka bir Mouse kullanıyordum ___Thermaltake Tt eSPORTS Black Oyuncu Mouse___ bakın bu mouse gerçekten büyük ama bloody tl80 alakası bile yok gerçekten ve bu Mouse da bulunan ayaklar metal degildi aşınıyorlar ama bloody de böyle bir sıkıntınız yok demem o ki parasının hakkını verir normal Mouse lardan 2.5 kat daha fazla tıklama ömrü yazıyor bence düşünmeden alın derim cs dota2 lol ne oynarsanız oynayın farkınızı ortaya koyun derim…

 

  • 6-7 aydır kullanmaktayım ve yeni yorum yazmak aklıma geldi 🙂 Daha önce A4tech x7 gaming mouse kullandım. Eski mouseumu 3 sene boyunca kullanmamdan ötürü A4Tech markasına aşırı güveniyorum. Sağlam ve kaliteli ürünleri var. Bu yüzden tekrar A4Tech markasını tercih ettim (Ürün A4Tech, Bloody gaming serisine verdiği isim denebilir, farklı marka olarak geçse de arkasında A4Tech ismi de geçtiği unutulmamalı.) İyi ki almışım diyorum mouse harika ötesi… Çok hızlı ve ayarlanabilir seçenekleri var. Bir sürü renk ayarlanabilir olması ve seçeneklerden yanıp sönmesini bile ayarlamak bence çok harika. Böyle bir mouse hiç kullanmamış ve denk gelmemiştim. Fiyatı da gayet uygun. Harika bir ürün. Terminatör kafalı deseni zaten efsane. Işıksız ortamda hele kırmızı renkte harika duruyor. Görünüş açısından da böyle mousea denk gelmedim gayet yaratıcı 🙂

 

  • 7 Yıl kullandım ve bu gün çift tıklama yapmaya başladı nadiren de olsa bu yüzden değiştirmem gerekiyor. Alacak arkadaşlara bilgi olsun 7 yıl aşırı yoğun şekilde kullandım, ne bir deforme ne tuşların hissiyatında bir değişme oldu, çift tıklama sorunu zaten hor kullanmayla falan olacak bir sorun değil. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Enine biraz geniş bir mouse’dur ama alışınca da bırakamazsınız. Araştırıyorum yeni ürünleri ama muhtemelen yine bundan alıcam.

 

ÜRÜN GÖRÜNTÜLERİ

Bloody TL80 Terminator Bloody TL80 Terminator Bloody TL80 Terminator Bloody TL80 Terminator

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir