1. Anasayfa
  2. Android

Redmi Note 9 Pro 5G kutusuyla görüntülendi

Redmi Note 9 Pro 5G kutusuyla görüntülendi
0

Önümüzdeki günlerde tanıtılmasını beklediğimiz Redmi Note 9 Pro 5G için ilk görüntüler ortaya çıktı. Lu Weibing tarafından Redmi Note 9 Pro 5G kutusuyla birlikte görüntülendi.

Çin devletinin akıllı telefon piyasasında en büyük markalardan biri olan Xiaomi, Redmi ailesiyle geniş bir kitle tarafından çok seviliyor. Önümüzdeki hafta 26 Kasım 2020 tarihinde Note 9 Pro 5G ile aileye yeni bir birey daha eklenecek gibi görünüyor.

Yeni nesil Redmi Note 9 serisi bir önceki Note 8 serisiyle kıyaslandığında ambalaj kutusunda birçok değişikliğe gidildiği belli oluyor. Çinli üreticiler telefonlarındakine benzer bir şekilde kutu stilinde de değişikliğe gitmeyi unutmamış. Gün içerisinde toplantı gerçekleştiren Lu Weibing, Note 9 Pro 5G modelini Lehua Entertainment genel müdürüne bizzat taktim ederken kamera kadrajına giriyor.

Hemen alttaki görselde de gözüken Note 9 Pro 5G kutusunda 5G yazısı ve maskotu KINO yer alıyor. Tüm bunlarla birlikte ambalaj kutusu tıpkı 2020 içerisinde piyasaya sürülmüş olan Mi 10 Youth Edition ile bir hayli ortak noktaların var olduğunu da söyleyebiliriz. Redmi Note 9 Pro 5G

Note 9 Pro 5G önümüzdeki günlerde tanıtılacağı için yeni telefon modeli hakkında detaylı bilgiye sahip olacağız. Şuan için cihaz hakkında söylenebilecek şeyler kısıtlı olmakla beraber Note 9 Pro 5G modelinde HM2 sensörlü 108 MP çözünürlüğe sahip kameranın bulundurulacağı bilinmektedir. Cihaz gücünü Snapdragon 750G işlemcisinden alıyor. Orta seviyeli akıllı telefon modelleri için geliştirilen bu işlemciyle 192 MP çözünürlüğe sahip fotoğraflar ve 4K çözünürlüğünde HDR video kayıtları yapılabiliyor.

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir