1. Anasayfa
  2. Sinema

İzleyince Memnun Edecek Film Tavsiyeleri 2021

İzleyince Memnun Edecek Film Tavsiyeleri 2021
0

Evde vakit geçirmeye çalıştığımız şu günlerde her türlü film önerileri için açık bir durumdasınız değil mi? izlerken içimizi ısıtacak, bizi mutlu edecek, gülümsetecek, duygudan duyguya atlatacak, akşamları bizi ekran karşısında toplayacak, romantik, komedi,macera türlerine ait 5 filmi sizler için derledik. Farklı film tavsiyeleri için web sitemizin sinema bölümünü ziyaret edebilir ve ilginizi çekebilecek birçok farklı filmi web sitemizde bulabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz…

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

 

 1-Amélie ( Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain)

film önerileriYönetmen: Jean-Pierre Jeunet

Yapım yılı: 2001

Türü: Romantik komedi

İmdb: 8,3

Amélie adında, genç bir Fransız kızın, yaşadığı dairede küçük bir çocuğun gizli hazinesini bulması ile hayatı değişmeye başlıyor, insanlara yardım etmeyi amaç ettiği bir serüvene adım atıyor. Sıradan bir hayatı olan genç kızın, kutunun gerçek sahibini bulmaya çalışırken başına gelen komik ve romantik olaylar anlatılıyor. Kızımız hiç hesaba katmazken ve maceradan maceraya koşarken kendini büyüleyici bir aşk hikayesinin ortasında buluyor. Aynı zamanda filme, yeşil, sarı, kırmızı ve siyah tonlarının oluşturduğu bir renk skalası hakim. Filmin birbirinden ilginç karakterlerinin hikayelerine de bolca yer verilmiş. Filmin her sahnesi gö z zevkinize hitap edecek, senaryosu ile sizi büyüleyecek ve en sonunda içinizi ısıtacak. Aynı zamanda 8.3 İmdb puanı alması sebebiyle Amélie, film tavsiyeleri 2021 listesinde ilk sıraya yerleşiyor.

 

2- Love, Rosie

film tavsiyesi arıyorumYönetmen: Christian Ditter

Yapım yılı: 2014

Türü: Romantik Komedi

İmdb: 7,2

Küçük yaştan beri birbirlerinin en iyi arkadaşı olan Rosie ve Alex’in hayatı, Rosie’nin 18. yaş gününden itibaren değişiyor. O andan itibaren farklı yerlere savrulan ikili, hiçbir zaman kopmayan bir bağa sahipler. Aşk hayatı bir türlü düzene giremeyen ikilinin kaçırdığı fırsatları izlerken bazen sinirlenecek, bazen neşelenecek, sürükleyici senaryosu ile ekrana kilitlenecek ve duygu dolu sahneler ile hüzünleneceksiniz. Mendilleri hazırlayın, bizden söylemesi!

 

3- Yürüyen Şato (Howl’s Moving Castle)

film önerYönetmen: Hayao Miyazaki

Yapım yılı: 2004

Türü: Fantastik/Macera

İmdb: 8,2

Diğer filmlerden farklı olarak önerdiğimiz bu film bir animasyon filmidir. Genç bir kız olan Sophie, kötü bir cadının büyüsü ile yaşlı bir kadına dönüşür. Tanınmaz bir hale gelen Sophie, büyüden kurtulmak için Howl’u arar, başına türlü türlü olaylar gelir. Genel olarak film, sizin konusu ile sürüklerken, hissettirdiği saf aşk ve sevgi ile de içinizi ısıtacak. Ayrıca filmdeki görsellik sayesinde filme daha çok çekileceksiniz. Sevdiklerinizle beraber izleyebileceğiniz film tavsiyeleri arasında yer alan Yürüyen Şato bir hayli hoşunuza gidecek!

 

4- Enola Holmes

film tavsiye etYönetmen: Harry Bradbeer

Yapım yılı: 2020

Türü: Gizem/Macera

İmdb: 6,6

Biri bize bir film önerisi yap dese muhtemelen aklımıza ilk gelen filmlerden biri Enola Holmes olur. Sebebiyse son derece ilginç olan konusudur diyebiliriz. Konusu şöyle bir özet geçmek gerekirse film hakkında ipucu vermeden şunları söyleyebiliriz…

Sherlock Holmes’ün küçük kız kardeşi olan Enola Holmes, annesiyle yaşamaktadır ve onun tarafından eğitilir. 16.yaş gününde annesinin aniden ortadan kaybolması ve geride ipuçları bırakması ile Enola Holmes, kendini büyük ve gizemli bir maceranın içinde bulur. Annesinin kaybı ile diğer ağabeyi olan Mycroft, Enola’nın sorumluluğunu üstlenmek ister ancak Enola bu durumdan hiç hoşnut olmaz, Londra’ya kaçarak gizlice annesini aramaya karar verir. Yolculuğunda kendine bir yol arkadaşı edinen Enola, gizemleri tek tek çözmeye başlar. Buram buram gizem ve macera kokan bu filmde aralara serpiştirilen romantizm ile içiniz sıcacık olacak!

 

5- 500 Day’s of Summer

en keyifli filmlerYönetmen: Marc Webb

Yapım yılı: 2006

Türü:  Romantik/Komedi-drama

İmdb: 7,7

‘’Dikkat, bu bir ‘’aşk hikayesi’’ değil, ‘’aşk’’ hakkında bir hikayedir!’’

Sıradan bir hayatı olan ve bir tebrik kartı şirketinde çalışan Tom, bir gür şirkette yeni asistan Summer’ı görür ve ona aşık olur, ardından ikili bir ilişki yaşamaya başlarlar. İlişkilerinin 500 gününü kronolojik olarak anlatan filmde, Summer, aşka inanmaz fakat Tom aşık olduğundan emindir ve hayallere dalar. Bir gün bir barda Summer’la takılırlarken bir yabancının Summer’a asılması ile her şey alt üst olur ve ayrılırlar, Tom ayrılık acısı ile karalar bağlar ve kendini uzun bir süre toparlayamaz. Belki de Tom’a acı veren bu son yepyeni bir başlangıç olacaktır?

 

Bizi Twitter’da takip etmeye ne dersin? @WebdeDestek hesabımızı takibe alarak bize destek olabilirsin.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir