1. Anasayfa
  2. Sinema

Puhu TV Video İndirme Nasıl Yapılır? Puhu TV Nedir?

Puhu TV Video İndirme Nasıl Yapılır? Puhu TV Nedir?
0

Puhu TV, internet üzerinden dizi, film, belgesel gibi birçok çeşitli içeriği izleyebileceğiniz çevrimiçi bir platformdur. Netflix, Exxen gibi diğer içerik izleme platformları ile aynı işlevi görmesine rağmen Puhu TV tamamen ücretsiz olarak kayıt olup, içeriklere ulaşabileceğiniz bir platformdur. Birbirinden güzel içeriklere en kolay ve en zahmetsiz şekilde ulaşmanın yolu olarak bilinmektedir. Sağladığı avantajlar sayesinde Puhu tv video indirme konusu birçok kullanıcı tarafından merak edilmiştir.

Web tarayıcınız üzerinden Puhu TV videolarını cihazınıza kaydedebilirsiniz. Tarayıcı üzerinden herhangi bir eklenti yardımıyla Puhu TV videolar nasıl indirilir diye merak ediyorsanız bu içerikte detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Puhu TV video indir seçeneğine sahip olmak için birden fazla yöntemi deneyebilirsiniz. Eklentiler ve çeşitli dönüştürücü siteler, Puhu TV üzerinden videolar indirmenize olanak sağlar. Dönüştürücü sitelerini kullanarak indirmek istediğiniz videonun linkini girebilir, Puhu TV videolarını indirebilirsiniz.

Dizi ve film keyfini çevrimdışı ortamlarda da yaşamak istiyorsanız, Puhu TV’den video indirme yöntemlerinden faydalanabilirsiniz. video indirmek için eklenti yada dönüştürücü sitelerini kullanabilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

 

Puhu TV Nasıl İzlenir?

Puhu TV doğrudan bilgisayarınızdan izlenebildiği gibi, diğer bütün elektronik cihazlarınızda da izlenebilme imkanına sahiptir. Mobil cihazlarınızın uygulama marketinden Puhu TV uygulamasını indirerek bu cihazlardan kolaylıkla dijital platformu kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızdan ise www.puhutv.com adresini ziyaret ederek, doğrudan birbirinden güzel içeriklere anında ulaşabilirsiniz.

Puhu TV izleyebilmek için öncelikle web sitesindeki “Üye Ol” butonundan bilgilerinizi girerek üye olmanız gerekmektedir. Ücretsiz bir şekilde yapacağınız üyelik işleminin ardından bütün içeriklere de ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz..

Dijital bir video içerik izleme platformu olan Puhu TV’den video indirme işlemi, son zamanlarda en çok aranan ve merak edilen konuların başında gelmektedir. Puhu TV video indirme PC ya da Android sistemlerden farklı yollar ile yapılabilir. Videoları indirmek isteyenlerin en önemli sebebi, bu içeriklere çevrimdışı ortamlarda da erişebilmektir. Bu sebeple geçtiğimiz senelerden bu yana Puhu TV video indirme 2021 terimi, arama motorlarının en çok arananları arasına girmeyi başarmıştır. Bu yazımızda Puhu TV’den video indirme yöntemlerinden bahsedecek, sizleri bu konuda elimizden geldiğince aydınlatmaya çalışacağız.

 

Puhu TV Video İndirme

Puhu TV video indirme işlemini yapabilmek ve içerikleri çevrimdışıyken de bilgisayarınızdan izleyebilmek için birkaç farklı yöntemler vardır. Bilgisayarınızdan video indirme işlemini yapmak istiyorsanız en başta kullandığınız tarayıcıya ( Chrome ya da Opera olmak zorunda) Skyload eklentisini kurmanız gerekmektedir.  Kullandığınız Chrome ya da Opera tarayıcınız için ihtiyacınız olan Skyload eklentisini yükledikten sonra etkinleştirmelisiniz. Eklentinizin etkinleştiğinden emin olmak için web tarayıcınızın sağ üst kısmına bakmanız yeterli olacaktır. Sağ üstte Skyload eklentisine ait simgeyi görüyorsanız, eklenti etkinleştirme işlemini başarıyla gerçekleştirdiğiniz anlamına gelmektedir.

Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra video indirme işlemi için hazırsınız demektir. Yapmanız gereken tek şey, Puhu TV’ye giriş yaptıktan sonra indirmek istediğiniz içeriğe tıklayarak açıp izlemeye başlamaktır. İçeriği izlemeye başladıktan sonra sağ üstte bulunan Skyload eklentisi aktif hale gelecek ve o içeriği indirebilmeniz için uygun olacaktır. Eklenti aktif hale geldikten sonra Download bölümünden indirmek istediğiniz içeriğe iki kere tıkladığınız zaman içeriğinizi indirmeye başlayabileceksiniz.

Ayrıca, eğer eklenti indirmekle uğraşmak istemiyorsanız, doğrudan Puhu TV’den video indirme işlemini gerçekleştirmenizi sağlayan bazı web siteleri de bulunmaktadır. Bunlara dönüştürücü siteler denir.

Dönüştürücü siteye git

 

Puhu TV Ücretsiz mi?

Puhu TV, kullanıcılarına tamamen ücretsiz bir şekilde içerik izleme imkanı sunmaktadır. Gelir politikasını tamamen reklam üzerine kuran Puhu TV, Doğuş Holding bünyesinde kurulmuş ve hizmetine devam etmektedir. Ücretsiz bir şekilde aynı anda farklı cihazlardan izleyebilir ve birbirinden güzel içeriklerin keyfini sınırsız bir şekilde çıkartabilirsiniz. Sadece üye olmanız bu içeriklere ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Kesintisiz olarak çevrimiçi bir şekilde istediğiniz içeriği izleyebilirsiniz. Bunun yanında izlemek istediğiniz içeriği cihazınıza kaydedebilir ve çevrimdışı durumundayken kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir