1. Anasayfa
  2. Android

En İyi 10 Wifi Sinyal Güçlendirici 2022

En İyi 10 Wifi Sinyal Güçlendirici 2022
0

Günümüzde internet birçok insanın oldukça sık ihtiyaç duyduğu bir unsurdur. İnternetin yaygın kullanımı ile birlikte, internet bağlantı ve sinyal sorunlarıyla da karşılaşılabilir. Bu tarz sorunlar wifi güçlendirici cihazlar ile kolayca çözülebilir. Eğer wifi güçlendirici satın almayı düşünüyorsanız, en iyi wifi sinyal güçlendirici seçeneklerini merak ediyor olabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz ortamda, internet sinyalleri her noktada güçlü değilse internete bağlanma konusunda güçlük çekebilirsiniz. Evinizde veya işyerinizde, internete istediğiniz konumdan kolayca ve hızlıca ulaşmak için wifi güçlendirici cihazlara göz atabilirsiniz. Bu yazı ile en iyi wifi sinyal güçlendirici seçeneklerini inceleyip, sizin için en uygun olanına karar verebilirsiniz.

Xiaomi Mi Wifi Pro

Listenin ilk sırasında Xiaomi Mi Wifi Pro wifi güçlendirici bulunuyor. Xiaomi Mi Wifi Pro 300 mbps’ye sahiptir. Yani saniyede 36 megabayta kadar internet aktarımı yapabilir. Bu ürün iki adet antene sahip olması sayesinde, internet kapsama alanını oldukça genişletebilme özelliğine sahip. Ürünü prize takıp, mobil uygulama üzerinden kurulumunu kolayca yapabilirsiniz.

Xiaomi Mi Wifi AC1200

Xiaomi Mi Wifi AC1200 listedeki bir diğer en iyi wifi sinyal güçlendirici seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Xiaomi Mi Wifi AC1200 ürününün 4 adet anteni bulunup 300 mbps veri aktarımı özelliğine sahiptir. Bu ürünün en öne çıkan özelliklerinden biri de çift bantlı olmasıdır. Yani 2,4 GHz ve 5 GHz frekans bantlarından ikisini de kullanabilir. Böylece çeşitli cihazlarınıza internet sinyallerinin kolayca aktarımını sağlar.

Mercusys MW300RE

Mercusys MW300RE marka wifi güçlendiricinin fiyat performans açısından iyi bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Ürünün özellikleri arasında 3 antenli olması ve bir önceki ürünlerle benzer olarak 300 mbps veri aktarımı hızına sahip olmasını sayabiliriz. Bu wifi güçlendirici ürünü prize takarak ürünün kendi sitesi üzerinden kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Mercusys MW300RE wifi güçlendirici en iyi wifi sinyal güçlendirici seçenekleri arasında öne çıkan bir ürün.

Asus RT-N19

Asus RT-N19 wifi güçlendirici 4 tane harici antene sahiptir. Tek bantlı bir ürün olan Asus RT-N19 2,4 GHz frekans bantlarında kullanılabilir. Fakat bu ürün 600 mbps’ye kadar veri aktarımı yapabilir. Bu ürünü satın almayı düşünüyorsanız bilmeniz gereken en önemli özelliklerinden biri kurulumunun oldukça kolay olduğudur. Bu wifi güçlendirici cihazın kurulumunu 3 adımda kolayca gerçekleştirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

TP-LINK TL-WA854RE

Bütçe dostu bir wifi güçlendirici arıyorsanız, TP-LINK TL-WA854RE marka ürün ilignizi çekebilir. Bu wifi güçlendirici 2 antenlidir ve 300 mbps bağlı hızına sahiptir. Ürünün kurulumunu gerçekleştirmek için ürünü öncelikle prize takıp ardından TP LINK repeater sitesinden işlemi tamamlayabilirsiniz. Bu ürünün en iyi wifi sinyal güçlendirici cihazlar arasında uygun fiyatlılardan bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz.

Bluecat Wifi Repeater

Eğer kaliteli bir wifi güçlendirici cihaz arayışı içindeyseniz, Bluecat Wifi Repeater incelemek isteyebileceğiniz bir ürün olabilir. Bu wifi güçlendirici cihaz 300 mbps veri transfer hızına sahiptir. Ürünün LAN girişi bulunup USB girişi yoktur. Kurulumu oldukça kolay olan bu ürün, en iyi wifi sinyal güçlendirici cihaz seçenekleri arasında yer alıyor.

TENDA A9

Tenda A9 sahip olduğu 2 adet anten sayesinde, internet kapsama alanı ile ilgili sorunların çözümünde tercih edilebilecek bir üründür. Ürün, 300 mbps veri aktarım hızına sahiptir. Ayrıca Tenda A9, sinyal göstergesi özelliği ile kullanım kolaylığı açısından avantaj sağlamasıyla ön plana çıkıyor. Ürünün USB ve LAN girişleri bulunmamakta.

Zyxel WRE2206

Zyxel markasının WRE2206 modelindeki cihazı, dahili antenlere sahip olmakla birlikte 300 mbps veri hızına sahip. USB girişi bulunmayan cihazın LAN girişi bulunmaktadır. Basit tasarımı ve kurulum kolaylığı ile Zyxel WRE2206, en iyi wifi sinyal güçlendirici cihazlar arasında yer alıyor diyebiliriz.

TENDA AC5

Tenda AC5, en iyi wifi sinyal güçlendirici seçenekleri arayanlar için değerlendirilebilir bir ürün. Bu cihaz 4 adet antene ve çift bant özelliğine sahiptir. 2,4 GHz ve 5 GHz freakanslarda sırasıyla 300 mbps ve yaklaşık 850 mbps veri aktarım hızı sağlayabilir. Eğer internet kapsama alanınızı genişletmek istiyorsanız, bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Hadron HD9100

Listede bahsedeceğimiz son wifi güçlendirici cihaz Hadron HD9100. LAN girişine sahip bu wifi güçlendirici cihazın USB girişi bulunmamakta. Ayrıca ürün 300 mbps bağlantı hızına sahip ve kurulumu ve kullanımı oldukça kolay bir ürün. Cihaz prize takılarak çalıştırabilir ve kurulumu kolayca gerçekleştirilebilir.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir