1. Anasayfa
  2. Android

YouTube Vanced Alternatifi Reklamsız YouTube Uygulamaları

YouTube Vanced Alternatifi Reklamsız YouTube Uygulamaları
0

YouTube Premium üyeliği olmaksızın ücret ödemeden reklamsız YouTube izleme olanağı sunan YouTube Vanced reklamsız video izleme özelliği artık kaldırılıyor. YouTube uygulamasını reklam izlemeden kullanmak için kullanıcılardan Premium üyeliği isteniyor. Ancak bu üyelik ücretli olduğu için birçok kişi reklam izlemeden video içeriklerini ücretsiz sunan YouTube Vanced tercih ediyor. Fakat şu anda YouTube Vanced birtakım güncellemeler sonrasında video  içeriklerin reklamlı olmasına karar verdi. YouTube Premium abonesi olmanın pek çok avantajı olabiliyor ancak abonelik şartlarının uygun olmadığı durumlarda reklam izlemeden videolara erişim olanağı sunan uygulamalara ihtiyaç duyuluyor. Peki, reklamsız YouTube izlemeyi sağlayan başka programlar var mı? Reklamsız video deneyimi yaşamak için YouTube Vanced alternatifi uygulamalara göz atalım.

Adblocker Uygulamasıyla Reklamsız Youtube

Android cihazlarda reklamsız Youtube için tercih edilen en pratik yöntem

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzda sorunsuz bir şekilde Youtube platformunu reklamsız ve ücretsiz bir şekilde kullanmak istiyorsanız Adblocker uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde Youtube’a hesabınızla giriş yapabilir ve ücretsiz bir şekilde Youtube’u reklamsız kullanabilirsiniz.

Free Adblocker uygulamasını indir (Android)

NewPipe

NewPipe mobil uygulaması kullanıcılar tarafından epey ilgi gören YouTube Vanced alternatifi bir uygulamadır. Video içeriklerine tek bir reklam dahi olmadan ulaşmayı sağlayan NewPipe, farklı cihazlarda da kullanılabiliyor. Uygulama reklamsız video izleme özelliğine ek olarak videoları offline olarak görüntüleme ve indirme hatta Youtube Red içinde yer alan bazı özellikleri de kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu uygulama YouTube uygulamasında yer alan bütün videolara herhangi bir ücret ödemeksizin erişmeyi sağlıyor.

Kiwi Browser

Birçok kullanıcı tarafından olumlu yorumlar alan Kiwi Browser, en hızlı chromium tabanlı ve çok fazla bellek tüketmeden reklamsız Youtube izleme olanağı sağlıyor.  Kiwi Browser YouTube Vanced alternatif uygulamaları arasında en fazla indirme sayısına sahip uygulamalar arasında yer alıyor. Aynı zamanda bir script yardımıyla YouTube uygulamasını arka planda çalıştırmayı sağlıyor. Kiwi Browser Android kullanıcıları için senkronize edilmiş yer imleri ve şifreler olmadan güvenli ve emniyetli bir kullanım avantajı sunuyor.

SkyTube

Reklamsız videoları kesintisiz izleme keyfi sunan Sky Tube, Google ya da YouTube hesabına ihtiyaç duymadan YouTube videolarını rahatça izlemeye olanak tanıyor. Bu uygulama istenmeyen videoları bloke etme, video derecelendirme ve videoları yeniden yükleme gibi kullanışlı özellikler sunuyor. Bununla birlikte daha sonra izlemek için kanallara abone olmaya ve yer imlerine eklemeye izin veriyor.  Ayrıca videoları çevrimdışı izleme özelliği ile de indirme sayısını her geçen artırıyor.

LibreTube

Libre Tube reklamsız olarak daha iyi bir kullanıcı ara yüzü sağlayan YouTube Vanced alternatif uygulamalardan biridir.  En kullanışlı reklamsız YouTube programı olarak ilgi gören Libre Tube, içeriği arka planda oynatmaya izin veriyor. Bu uygulama Android kullanıcıları için tasarlanmış video içerik ve paylaşım platformudur. Kullanıcılar bu yeni uygulamayı tabletlerine ya da telefonlarına yüklediğinde reklamsız video akışından hariç olarak pek çok kullanışlı özelliğe de sahip oluyor. Uygulamayı yükledikten sonra sadece mevcut hesapta oturum açarak kullanıcıların kendi kanallarında içerik paylaşmalarına  imkan veriyor.

uBlock Origin (Firefox Eklentisi)

Firefox mobil internet tarayıcı üzerinden reklamsız YouTube videoları izleme şansı veren uBlock Origin, güvenilir mobil uygulamalar arasında bulunuyor. Bunun yanı sıra Firefox browser ile açıldığında farklı uygulamaların reklamlarını da bloke etmeyi sağlıyor. Arayüze eklenmiş büyük güç düğmesi YouTube sitesindeki videoların reklamlarını devre dışı bırakıyor. Firefox eklentisi ile çalışan bu uygulama pop-up reklamlarını da videodan kaldırabiliyor.

uYouPlus

uYouPlus sadece Android cihazlarda değil jailbreak olmadan iPhone cihazlarında da kolaylıkla kullanılabiliyor.  uYouPlus kullanıcılar tarafından olumlu geri bildirimlere sahip reklamsız YouTube Vanced yerine geçebilen bir uygulamadır. Uygulamadaki videolar farklı video kalitesi seçilerek de izlenebilir. Ayrıca kaydedilmiş medyayı arka planda oynatma, videoları PiP’de oynatma ve kaydedilen videoları film rulosuna aktarma gibi alternatif özellikler de uygulamanın öne çıkan özellikleri arasındadır.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir