1. Anasayfa
  2. Oyunlar

Diablo 4 Açık Betası İçin Geri Sayım Başladı!

Diablo 4 Açık Betası İçin Geri Sayım Başladı!
0

Diablo 4 Activision Blizzard tarafından son sürüm Diablo oyunu olarak Haziran 2023 ayında piyasaya sürülecek. Merakla beklenen oyunun açık betası için de kesin tarih verildi. Piyasada pek çok sıkı takipçiye sahip fantastik Diablo oyunundaki değişiklikler çok merak ediliyor. Oyun severlerin şu anda gözü kulağı bu oyuna kitlendi. En son oyundaki ikonik karakterler ve oyun seyri çok beğenilmişti. Yeni oyundaki görsel oyun efektleri ve yeni eklenen özellikler için oyuncular çoktan gün saymaya başladı.

Diablo 4 Çıkış Tarihi Ne Zaman Olacak?

Diablo 4 Açık Betası

Diablo 4 çıkış tarihi ile ilgili bilgiler çoktan sızdırıldı. Aynı zamanda oynanış şekli videosu da yayınlandı. Rol yapma oyunu deyince ilk akla gelen oyunlardan biri olan Diablo 4, Haziran 2023 tarihinde oyun severlerle buluşacak.  Oyuncular tarafından heyecanla beklenen çıkış tarihi açıklandığı anda açık beta haberi geldi. Oyunun açık beta tarihi de belli oldu. Yapımcılar ve oyun sağlayıcıları oyuna dair sinematik video yayınladı. 

Diablo 4 ön sipariş 6 Haziran 2023 lansmanından önce alınacak. GAME firması Diablo 4’ün fiziksel versiyonu için ön siparişlerini sunuyor. Xbox Store ve Xbox One için dijital olarak oyunun ön siparişini verebilirsiniz.  Böylece oyunun çıkış tarihini beklemeye gerek kalmadan yeni sürümü keşfedebilirsiniz. Diablo oyununu sürekli takip edenlerin Diablo 4’e hemen uyum sağlayacakları söyleniyor.

Diablo 4 Açık Betası 17 Mart’ta Olacak

Diablo 4 açık betasının tarihi belli oldu. IGN Fanfest tarafından oyun ile ilgili sinematik video yayınlandı. Videoda oyunun ilk bölümü hakkında tüm bilgiler yer alıyor. Oyunda Fractured Peaks bölgesinden bahsediliyor. Burada oyuncular keşif turu yapabilecek. Açık beta için yapımcı şirket 25. seviye sınırı koydu. Yani burada oynasanız bile gerçek oyunda yeniden başlamanız gerekiyor.

Oyun geliştiriciler açık betada bazı performans, ilerleme ve oyun içi sorunlar olduğunun altını çizdiler. Bu sorunlar ön sipariş tarihinden önce giderilmeye çalışılacak. Ayrıca oyunu tam olarak piyasaya sürmeden önce oyun sürekli test edilecek. Önceki oyunda yer alan bazı sistem hatalarının bu yeni sürümde tamamen ortadan kalkacağı iddia ediliyor. 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir