1. Anasayfa
  2. Android

Honor Magic 5 Lite İnceleme: Uygun Fiyatlı Performans Ürünü

Honor Magic 5 Lite İnceleme: Uygun Fiyatlı Performans Ürünü
0

Honor Magic 5 Lite geçtiğimiz günlerde önemli bir lansmanla görücüye çıktı. Honor, Huawei şirketinden ayrıldığından beri amiral gemisi dünyasına adım attı. Honor Magic 5 Lite, geçen yıl piyasaya sürülen eski sürümünden de ilham almış görünüyor. Aynı kulvardaki pahalı rakipleri karşısında performans özellikleri dikkat çeken akıllı telefonun şimdiden ön siparişleri alındı. Peki, Honor Magic 5 Lite akıllı telefonun teknik özellikleri nelerdir?

Honor Magic 5 Lite Dizaynı

Honor Magic 5 Lite 5G geçen yıl piyasaya sürülen Magic 4 Pro ile benzer tasarıma sahip görünüyor. Her ikisi de kavisli ekran, süper ince çerçeve, temperli cam ve arka kamera modülü ile kullanıcı odaklıdır. Sadece 175 gram ağırlığındaki ultra hafif telefonun konik kenarları ele rahat oturuyor. Dokunmatik sensörü oldukça hassas olup tepki verme süresi kullanıcılardan tam not alıyor. Telefon titanyum gri, zümrüt yeşili ve gece siyahi renkleri ile geniş yelpazede renk seçenekleri sunuyor.

Honor markasıyla piyasaya sürülmeye hazırlanan Magic 5 Lite, 161.6 x73.9 x 7.9 mm ölçülerinde ideal en, boy ve yüksekliğe sahiptir. Çift sim teknolojisi desteklenen telefon Qualcomm Snapdragon 695 işlemci ile çalışıyor. Şubat ayında teknoloji severlerin beğenisine sunulan telefon aynı zamanda 120 Hz gelişmiş yenileme hızı sunan OLED ekranı ile renkli ve canlı görüntüler sunuyor.

Honor Magic 5 Lite Performans ve Yazılım

Honor Magic 4 Lite 5G geçen yıl piyasaya sürüldüğünde performans açısından oldukça beğenilmişti. Honor firması geçtiğimiz yılın sonlarında doğru yeni çıkaracağı akıllı telefon ile ilgili çalışmaların startını verdiklerini söylemişti. Magic 5 Lite yine aynı beklentilerle kullanıcılarla buluştu. Honor’un Andreno 619 CPU seçimi, 8 çekirdekli olması ve dahili 5G bağlantısı telefonun yüksek sınıf olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca ana ekranlar arasında geçiş yavaşlama ya da takılma olmaksızın oldukça duyarlı bir performans sergiliyor.

Honor markalı akıllı telefonun depolama kapasitesi 128 GB olup 6GB RAM desteği sunuyor. Telefon USB Type-C 2.0, Wi-Fi 802.11, Wi-Fi Direct özellikleri ile kesintisiz bağlantıyı destekliyor. Ayrıca oyun performansı da birçok 3D oyunlarda dahi oldukça iyi iş çıkartıyor. Şu anda Android 12 ile çalışan Honor Magic 5 Lite Temmuz ayında yeni bir güncelleme ile Android 13 ile çalışacak.

Honor Magic 5 Lite Fiyatı

Honor Magic 5 Lite fiyatı yeni çıkan bir telefon olmasına rağmen tam bir fiyat performans özelliği gösteriyor. 20 Şubat’ta ön siparişlerin alınacağı telefon ilk etapta 379 Euro ile satışa sunulacak. Honor destekli akıllı telefon 3 farklı rengi ile boy gösteriyor. 16 megapiksel selfie kamerası ve 64 Megapiksel ana arka kamera ile ultra geniş açılı fotoğraf kalitesi sunuyor. Son olarak 40W şarj hızıyla kısa sürede full şarj olabilen telefon 5,100 mAh batarya kapasitesine sahiptir.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 4
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir