1. Anasayfa
  2. Android

Fotoğraftan İstenmeyen Nesneleri Kaldırmak İçin 5 Ücretsiz Uygulama

Fotoğraftan İstenmeyen Nesneleri Kaldırmak İçin 5 Ücretsiz Uygulama
0

Fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırma özellikle sosyal medyada fotoğraf paylaşırken istenilen durumlardan biridir. Bazen çok güzel fotoğraf kareleri yakalansa da bazı ayrıntılar göze hoş görünmeyebilir. Ancak bazı ücretsiz uygulamaları kullanarak hoşunuza gitmeyen objeleri silebilirsiniz. Yalnızca fotoğraf üzerinde bir ya da iki işlem yaparak dilediğiniz gibi fotoğraflar elde edebilirsiniz. Peki, fotoğraf karesinden gereksiz nesneleri kolayca çıkarmayı sağlayan uygulamalar hangileridir?

Fotoğraftan Gereksiz Nesneleri Kaldırmak İçin En İyi 5 Uygulama

Fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırma uygulamaları Android ve iOS sürümlü telefonlara ücretsiz olarak indirilebilir. Profil resmi yaparken ya da Instagram hikayesine fotoğraf eklerken bazı istenmeyen ayrıntılar göze çarpabilir. Bunun için birçok uygulama mevcuttur. Fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırma ücretsiz olarak bazı uygulamalar yoluyla yapılabilir.

1. Adobe Photoshop Fix

Adobe Photoshop Fix

Adobe Photoshop Fix uygulaması gerek profesyonel fotoğraf rötuşu gerek hızlı nesne kaldırma özellikleri ile en çok indirilen uygulamalardan biridir. Obje kaldırma özelliğini kullanmak son derece basittir. Uygulamayı açtığınızda ekranın hemen alt kısmında Nokta Düzeltme Fırçası göreceksiniz. Buradan dilediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Hem fotoğraftaki nesneyi kaldırabilir hem de fotoğrafın ışık ayarlarını yapabilirsiniz.

2. Clip Studio Paint

Clip Studio Paint

Fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırma için Clip Studio Paint programı büyük bir yardımcıdır. Bu programı kullanarak bir resimden ya da animasyondan hoşunuza gitmeyen görüntüyü kaldırabilirsiniz. Bunun için görüntüyü kaldırdıktan sonra fotoğraftaki arka plana uygun olarak başka bir görüntüyü yama yapmanız gerekecektir. Seçili alanı ya da objeyi komple silmek için Düzen>Sil komutunu uygulayabilirsiniz.

3. TouchReTouch

TouchReTouch

Profesyonel çekimlerde kullanılabilen uygulama iOS için indirilip uygulanabilir. Uygulama pek çok gelişmiş özelliği çok karmaşık işlemleri dahi yapmanıza yardımcı olur. Hızlı onarım, nesne kaldırma, kolon damgası ve satır kaldırma özelliklerini kullanarak arzu ettiğiniz fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Örneğin, sahilde arkadaşınızla birlikte çekildiğiniz bir fotoğrafta ön planda olan deniz kabukları varsa bunları hemen kaldırabilirsiniz.

4. InPixio Remove Background

InPixio Remove Background

Arka planı tamamen değiştirmek ya da fotoğraftan nesne silme için kullanıcı dostu uygulamayı telefonunuza yükleyebilirsiniz. Sosyal medyada aktif fotoğraf paylaşıyorsanız bu uygulama oldukça işinize yarayacaktır. Uygulamadaki “Kaldır” aracını kullanarak manuel olarak dikkat dağıtıcı tüm nesnelerden kurtulabilirsiniz. Ön plandaki nesneleri vurgulamak için “Tut” fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Buna ek olarak fotoğrafınıza çerçeve ve efektler de ekleyebilirsiniz.

5. Clean UP Pictures

Clean UP Pictures

Fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırma deyince ilk akla gelen uygulamalardan biri de Clean UP Pictures uygulamasıdır. Fotoğrafınızda yer alan insanları, eşyaları, çiçekleri ya da gölgeleri kısacası istemediğiniz görüntüleri anında kaldırabilirsiniz. Ayrıca filtre özelliğini de kullanabilirsiniz. Fotoğrafta yer alan filigranı da kaldırma için uygulamadaki fırçayı kullanabilirsiniz. Arka plan kaydırma özelliği ve görüntüleri içe ya da dışa aktarma kullanıcıların favorilerindendir. 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir