1. Anasayfa
  2. Android

Mobil Oyuncular Dikkat! Snapdragon 8 Gen 3’lü Red Magic Pro Özellikleri Netleşti

Mobil Oyuncular Dikkat! Snapdragon 8 Gen 3’lü Red Magic Pro Özellikleri Netleşti
0

ZTE Nubia markası oyun odaklı modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Uzun zamandır iddialarla gündemden düşmeyen Red Madgic 9 Pro modeli de bunlardan birisi olarak anılıyor. Akıllı telefonun tekniksel özellikleri ve tasarımıyla oyunculara hitap etmesi bekleniyor. Kısa bir süre önce yaşanan gelişmeler cihazın teknik özelliklerini net olarak gözler önüne seriyor.

red magic

Red Magic 9 Pro Özellikleriyle Kullanıcılara Nasıl Hitap Edecek?

Red Magic 9 Pro modeli 23 Kasım’da kullanıcıların beğenisine sunulacağı biliniyor. Bu durum telefonun tarihinden bir ay daha erken piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Sektörde sızıntıları ile ün salmış Digital Chat Station üzerinden paylaşılan raporlara göre modelin önemli teknik özellikleri dikkatleri çekmeye hazırlanıyor.

red magic

Cihazda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 kullanılacağı biliniyor. Qualcomm geçen ay tanıtılan yeni yongası için TSMC ile iş birliğine hala devam ediyor. Akıllı telefonda 1/1.57 sensör boyutuna sahip ve OIS ile desteklenen 50 Megapiksel Samsung GN5 ana kamera yer alıyor. 50 Megapiksel Samsung JN1 ultra geniş açılı lens de cihazda yer alarak ilgileri üzerine çekiyor. Son olarak kutu içerisinden Android 14 tabanlı Red Magic arayüzü de bekleniyor. Bununla cihazın 100W hızlarında şarj olabilen 6,000 mAh’lik bir pili olması düşünülüyor.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir