1. Anasayfa
  2. Sinema

Film Önerisi (Palm Springs)

Film Önerisi (Palm Springs)
0

Eğlenceli vakit geçirmek için romantik komedi film önerilerine bakıyorsanız bu filmi size kesinlikle tavsiye ediyoruz

Palm Springs’in başrolünde bizi her hareketiyle güldüren, Brooklyn Nine-Nine’da herkese ismini duyurmayı başarabilmiş Andy Samberg yer alıyor. Ona çok yakıştığı için burada da oldukça eğlenceli bir karakteri Nyles’ı canlandırıyor. Nyles’ın biraz fantastik biraz aşk biraz komedi içeren hikayesine bir göz atın…

Her gün aynı güne yani 9 Kasım’a uyanan Nyles, kız arkadaşının yanında uyanır. Bugünü de diğer günlerinden farkı olmadan geçirmektedir. Havuzda keyfini yapar, yemeğini yer, akşam olduğundaysa arkadaşının düğününe katılır. Bu döngüden o kadar bıkmıştır ki, düğüne bile havuz kıyafetiyle gider.  Düğünde yaşanan olaylarda bir değişiklik yapar ve sarhoş olan gelinin kız kardeşi Sarah’ı konuşma yapmaktan kurtarır. Nyles’ın konuşmasından etkilenen Sarah, Nyles ile düğünden ayrılıp sohbet etmeye başlar. Ormanda vakit geçirirken bir anda Nyles omzundan okla vurulur ve gizemli bir mağaraya doğru yuvarlanır. Sarah, Nyles’ın uyarılarını dikkate almaz ve mağaraya doğru peşinden gider. Fakat nasıl yanlış bir yola girdiğinin farkında değildir. Sarah da artık döngünün içindedir ve her gün 9 Kasım’a, kardeşinin düğünü olduğu güne uyanır. Fakat bunu kabul edemez ve sürekli döngüden çıkmaya çalışır.

Artık yalnız olmayan Nyles, Sarah ile birlikte macera dolu günlerine başlar. Birbirine oldukça uyumlu olan bu çiftin deneyimlemediği çılgınlık kalmaz. İçten içe birbirlerine karşı bir şeyler hissetmeye başlarlar. Güzel giden şeylerin mahvolması için aşk yeterli bir sebep midir peki? Çünkü zamanla hiç beklemedikleri, kabul edemeyecekleri gerçekleri de öğrenirler. Her şeyin değişmesini sağlayan gerçeklerden kaçıp kaçmayacaklarına karar verme zamanı gelmiştir…

İzlerken oldukça eğlenebileceğiniz Palm Springs filmi 2020’nin romantik komedi türündeki en iyilerinden biri. Tatlı bir aşk aynı zamanda biraz aptallık arıyorsanız film sizin için çok ideal. İzledikçe karakterlerle eğlenip, onlar gibi olmaya özeneceksiniz. Bir sonraki sahneyi merak ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Cipsiniz ve kolanızla keyifli seyirler dileriz!

Palm Springs hakkında

Max Barbakow tarafından yönetilen 2020 Amerikan yapımı bir romentik komedi filmidir. Başrolünde Brooklyn Nine-Nine’dan tanıdığımız Andy Samberg bulunmaktadır ve ona Cristin Milioti eşlik etmektedir. Süresi 1 saat 30 dakikadır.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir