1. Anasayfa
  2. Android

Apple Airpods Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Apple Airpods Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?
0

Apple markası çeşitli teknolojik cihazlar üretiyor. İPhone, İPad, Apple TV, MAC üzerinde Airpods garanti sorgulaması kolaylıkla yapılmaktadır. Garanti durumundan süresine kadar Apple ürünlerinin garantisine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Apple kullanıcıları aldıkları cihazın garantisini gözetiyor. Nitekim teknik açıdan oluşan problemlerde güvence isteniyor. Son dönemlerde sıkça kullanılan Airpods ürünlerinin popülerliği artıyor.  Airpods, Apple tarafından tasarlanmış kablosuz Bluetooth kulaklıktır. Kullanım ve kalite açısından tam puan alan bu ürünün garanti durumu kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

Airpods garanti sorgulama işlemi ürünün durumunu ve garanti süresini göstermektedir. Türkiye garantili Apple Airpods kulaklıkların süresi 2 yıldır. Apple firması ürünlerin garanti süresi başlangıcı SIM kart takıldıktan ürünün başlangıç kurulumundan sonra başlar.

Apple Airpods kulaklıkları başta olmak üzere ürünlerinde garanti için fatura şartı koymamaktadır. Sistem üzerinden onaylı fatura geçerli olmaktadır. Apple garanti sorgulama işleminde ilk olarak ürün seri numarası alınmalıdır.

Apple Airpods garanti sorgulama işleminde ilk olarak “Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin” bölümü tıklanmalıdır. Ardından önünüze iki kutucuk çıkacaktır. İlk kutuda “Seri Numaranızı Girin” kısmına ürünün numarası girilir. Diğere kutuda ise “Lütfen Kodu Girin” kısmı bulunmaktadır.

Güvenlik kodu yazdığınız ürünün seri numarasına göre cihazınıza gönderilir. Bu işlemden sonra Apple garanti durumu şu şekildedir;

  1. Geçerli satın alma tarihi
  2. Telefonla teknik destek süresi
  3. Onarım ve servis kapsamı bilgileri ile karşılaşırsınız.

“Onarım ve Servis Kapsamı” bölümüne girerek Apple Airpods garanti sorgulama işleminde garanti durumu değerlendirilebilir. Genel olarak Türkiye Apple ürünlerinde 2 yıl garanti vermektedir. Bunun yanı sıra Apple ürünlerinin teknik muayenesini Genius Bar randevusu ile kolaylıkla gerçekleştirilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Evofone (Xiaomi) Garanti Sorgulama

Airpods Garanti Sorgulama: Seri Numarası Nasıl Öğrenilir?

Apple kullanıcılarına iPad, iPhone, Airpods, MAC birçok teknolojik cihazın garantisini vermektedir. Garanti süresi ve durumuna “Onarım ve Servis Kapsamı” bölümünde tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Bu işlem öncesinde ürünün seri numarası bilinmelidir. Seri numarası almak belli aşamalarda gerçekleştiriliyor. “Ayarlar” kısmından “Genel” butonuna girilmelidir. Ardından “Hakkında” kısmında aşağı kısımda “Cihaz Seri Numarası” görülmektedir.

Seri numarası cihaz ayarlarının yanı sıra ürünün paket kısmında da bulunabilir. Seri numarası, IMEI, MEID numaraları Apple paketinin içerisinde verilir. Apple ürünlerinde garanti sorgulama işleminde istenen seri numarası tüm cihazlarda bulunur.

Bu işlemlerin yanı sıra kullanıcı Apple cihazını garantiye verdiği takdir de 11 iş günü içerisinde cihazını size teslim edilir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Apple ürettiği son kalite ürünler ile müşterilerini memnun eder.

Apple garanti sorgulama işlemi son derece kolaydır. Apple garanti hizmetinde işçilik ve malzemelerde oluşan sorunları kapsar. Cihazın üzerinde kullanmaya bağlı meydana gelen çizikler ve kırıklar garantiyi kapsamaz. Bunun yanı sıra Apple cihazına uygun olmayan ürünlerin oluşturduğu hasar garantiyi kapsamamaktadır. Oluşan hasar tamamen kişinin sorumluluğundadır.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir