1. Anasayfa
  2. Bilgisayar

En İyi Dirve Güncelleme Programı 2022

En İyi Dirve Güncelleme Programı 2022
0

En iyi drive güncelleme programı sayesinde PC’de yaşadığınız güncelleme sorunlarını çözebilirsiniz. Kendi bilgisayarınıza uygun olan drive programını bulmanız gerekir. Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda Windows için yazılan programları kullanmak önemlidir. Driver güncelleme programı sayesinde bilgisayarınızı son sürümde kullanabilirsiniz. Driver güncelleme programlarını kullanarak tüm sürücülerin güncelliğini sağlayabilirsiniz. Kullandığınız programın basit arayüzü olmasına ve kolay kullanılabilmesi sizin açınızdan önemlidir. Drive uygulama ücretli olsa da bazı programlar ücretsiz şekilde de kullanılabilir.

Windows İçin En İyi Driver Güncelleme Programı

Windows için kullanabileceğiniz birçok uygulama vardır. Tüm bu uygulamalar ücretsiz bir şekilde kullanılabilir. SlimDrivers, Device Doctor, DriverMax, SlimDrivers, IObit Driver Booster, Snappy Driver Installer gibi uygulamalar, Windows için tercih edilen en iyi driver programı listesinde ilk sıralarda yer alır.

DriverPack

Driver Pack en iyi programlarından birisidir. Windows PC için eksik sürücüleri bulmak ve güncellemeleri hızlı bir şekilde yapmayı mümkün kılar. Programı aktif hale getirmek için sadece tıkamak yeterlidir. İhtiyaç duyucağınız aygıt sürücüsünü bulur ve indirir. Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Vista ve Windows XP ile uyumludur. Programın kullanımı basit olduğu için insanlar tarafından sık tercih edilir. DriverPack uygulamasında iki mod vardır. Bu modların ismi Regular ve Expert’tir. Regular, uzman moddan farklı olarak sürücüleri indirir ve kurar. Expert mod sayesinde kullanıcıları yüklenen sürüceler üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz. Expert modun yazılım sekmesinde programların listesi vardır. İnsanlar bu programlar arasından istediğini seçebilir ve yükleyebilir. Expert modun bir diğer avantajı da kurtarmak istenen programlar için tercih edilir. Güvenlik yazılımları ile gelen ama indirmek istemediğiniz yazılımları uzman modla silme imkanına sahip olabilirsiniz.

IObit Driver Booster

En iyi Driver programı arasında IObit Driver Booster da yer alır. Sürücüleri bularak hızlı bir şekilde güncellemeyi mümkün kılar. Program sürücü güncelleme sorumluluğunu tamamen üstlenir. İnsanların güncelleme konusunda çok fazla işlem yapmasına gerek yoktur. Windows 10 için otomatik bir sürücü güncelleme programıdır. Otomatik güncelleme için tercih edebileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

SlimDrivers

SlimDrivers, ücretsiz olarak indirilip ve kullanılan bir uygulamadır. Bu programı kullanarak saniyeler içerisinde bilgisayarınızın güncel sürücüye sahip olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. SlimDrivers güncel olmayan sürücüleri kısa bir sürede tarar ve belirler. Güncel olmayan sürücüleri bağlantılarla sunar ve bu bağlantıları kullanarak güncel versiyonu indirebilmeyi mümkün kılar.

DriverEasy

DriverEasy, bilgisayardaki eski sürücüleri tespit ederek indirebilir ve bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Kulanışlı arayüzü sayesinde tüm donanım bileşenlerini öğrenebilirsiniz. Bu uygulamayı kullanabilmek için tek yapılması gereken tarama işlemini başlatmanız yeterlidir. Tarama sonucunda eksik veya güncel olmayan sürücüleri yükleyebilirsiniz. Basit ve kullanışlı arayüze sahiptir. Böylelikle hemen hemen herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir programdır.

Device Doctor

Device Doctor, en iyi driver programı olarak kullanılabilir. Windows işletim sistemli bilgisayardaki güncel olmayan ya da eksik olan sürücüleri belirler. Daha sonra en son sürümlerini otomatik olarak bilgisayarınıza yükler. Fazla kaynak tüketmeden maksimum performans sergiler.

Driver Talent

Driver Talent, ücretsiz olarak kullanılabilen bir programdır. Sürücü sorunlarını otomatik bir şekilde tespit ederek düzeltir. Windows 10’da sürücü güncelleme için tercih edilebilecek bir uygulamadır. Basit ara yüzü ve maksimum performans sergilemesinden dolayı kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarır.

DriverIdentifier

DriverIdentifier, tüm donanım üreticileri hakkında bilgi içerir. Büyük bir veri tabanına sahip olduğu için birçok insan tarafından tercih edilir. Bilgisayardaki sürücüler eksik veya güncel değilse sürücülerin güncel sürümlerini indirebilirsiniz. Birçok özelliği sayesinde rahatça kullanılabilir. Kaliteli teknik donanımı ve arayüzünün avantajlarından yararlanabilirsiniz.

DriverMax

DriverMax, en iyi driver programı listesi arasında yer alır. Sürücülerin yanlış yükleme sorununu ortadan kaldırabilecek bir sisteme sahiptir. DriverMax eski sürücüleri son sürüme getirebilecek ücretsiz bir driver uygulamadır. Programın bir diğer özelliği ise seçilen sürücülerin kopyalarını ZIP formatına sıkıştırmasıdır.

Snappy Driver Installer

Snappy Driver Installer, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda kullanılır. Bilgisayarda yer alan donanımların sürücüleri hızlı bir şekilde tarar ve güncel olmayanları günceller. Snappy Driver Installer, internet bağlantısı olmadan da çalışabilir. Ancak, güncellemeler için internet bağlantısının olması gerekir. Kullanışlı yapısı sayesinde bilgisayarınızdaki sürücüleri son haline güncelleyebilir ve sorunsuz bir şekilde bilgisayarınızda gezinebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 1
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir