1. Anasayfa
  2. Donanım

Razer Viper V2 Pro İnceleme: Ultra Hafif ve Sıra Dışı

Razer Viper V2 Pro İnceleme: Ultra Hafif ve Sıra Dışı
0

Razer Viper V2 Pro çok hafif ve kullanışlı olması nedeniyle rakiplerinden bir adım öne çıkmıştır. Viper V2 Pro, Razer markasının önceki sürümüne kıyasla daha fazla gelişmiş özelliklere sahiptir. Normal bir oyuncu mouse’undan çok daha aerodinamik bir tasarıma sahiptir. Kendine en yakın rakip olan Logitech G Pro X Superlight piyasaya etkili bir yapmıştır. Ancak yeni nesil Razer Viper V2 Pro üst düzek kablosuz oyuncu mouse’u mükemmel bir oyun keyfi yaşatır. 

Razer Viper V2 Pro Dizaynı

Razer Viper V2 Pro İnceleme

Razer Viper V2 Pro dizayn özelliklerine bakıldığında göz alıcı dış şekli ile sınıfının lideridir. Eski sürüm ile karşılaştırıldığında Viper V2 Pro 16 gram daha hafiftir. İnceliği ve ergonomik tasarımı ile ele mükemmel oturur. Bu modelde iki adet çok yönlü düğme kaldırılmıştır ve toplam programlanabilir düğme sayısı 5 adettir. Viper V1’de bulunan yer alan bazı düğmelerin V2’de olmaması bazı oyuncular için merak konusudur. Özellikle USB donanım kilidinin kaldırılması en çok dikkat çeken tasarımdır. V2’de tasarımın daha ince ve hafif olması için bazı değişiklikler mevcuttur.

Viper V2 Pro logosu yine ayrı yerde konumlanmıştır. Hafif olmasına rağmen güçlü bir tutuş özelliği vardır. Hareket kabiliyeti yüksek olup sağ ve sol butonları ile roller mekanizması oldukça iyi çalışır. Sensörün düzgün bir şekilde hareket etmesini sağlayan 3 yuvarlak PTFE ayakları pürüzsüz ve kaygandır. 

Razer Viper V2 Pro Teknik Özellikleri 

Razer Viper V2 Pro özellikleri arasında en çok dikkat çeken Focus Pro 30K optik sensörüdür. Eski modeline göre 50 CPI artan performansı ile 100 ile 30.000 CPI aralığına sahiptir. Buna ek olarak takip oranı önemli oranda iyileştirilmiştir. Viper V2’nin pil ömrü 80 saate kadar dayanır. Bu durum uzun süren kesintisiz oyun keyfi anlamına gelir. 

Razer Viper V2 Pro’nun optik Mouse anahtarı Gen-3, 90 milyon tıklama kapasitesine uygun olarak tasarlanmıştır. Yeni nesil Viper V2 Pro, Razer Synapse 3 yazılımı ile çalışır. Yazılım programı üzerinden standart yazılım ayarları,DPI, eşleştirme ve benzeri ayarlar yapılabilir. Ayrıca asimetrik kesme ve kalkış ile iniş mesafesi ayarları da yeni yapılandırılmış ayarlar arasındadır.

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir