1. Anasayfa
  2. Programlar

Clean My Mac X

Clean My Mac X
0

Apple Inc. , hem sektörde ki yeri ile, hem de elektronik cihazlarında sağladığı uzun süreli yüksek performans ile piyasada adını güzel bir şekilde duyurmakta.

Piyasada bu kadar Apple ürünü kullanılmasından dolayı, aynı zamanda Aplle ürünlerine özel alan temizleyici, antivirüs, optimizer programlarda bu piyasada yerini almış bulunmaktadır.

Bu gün, bu programlar arasında, önemli bir yere sahip Clean My Mac X programını inceleyeceğiz.

 

Teknik özellikleri ve yapılış süreci

Clean My Mac X programı, 2008 yılında Mac bilgisayarlar için bir program olarak Aplle tarafından piyasaya sürüldü.

Temel bir Alan temizleyici olarak ilk sürümünden sonra farklı farklı, çeşitli özellikler ile geliştirilmeye devam etmesi ardından, bu gün Mac bilgisayarlarda çoğu yardımcı programı bünyesinde barındırmaktadır.

 

Özellikleri

Clean My Mac ile cihazınızı her zaman temiz tutun. Geçip giden zamanla cihazınızda performans kaybı yaşamadan kullanmaya devam edin.

 

Alan temizleyici

Programın en temel özelliği alan temizleyici olması. Clean My Mac, programlarda ki çerezleri ve uygulama artıklarını silmesi ile beraber hem bilgisayarda ki alanı arttırmakta, hem de optimize etmekte.

 

Antivirüs

Kötü yazılımları tespit edip silme özelliği ile, hem bilgisayarı olası bir çökmeye karşı korumakta, hem de kişisel datanıza sızabilecek olası programları da engellemekte olup, sizin mahremiyetinizi güvende tutmakta.

 

Çevrim içi geçmiş tekrar yazılımı

Online geçmişimizde istenmeyen bağlantıları silmesi, bu bağlantıları, başka bağlantılar ile değiştirmesi veya tekrardan yazması ile, platformdaki öteki programlardan kendini fazlaca ayırmaktadır.

Ayrıca Clean My Mac X, sade bir arayüz ile, bağlantı ekleme konusunda bize kolaylıklar sağlamakta.

 

Bilinen ve bilinmeyen her programı yönetme

Clean My Mac X, bilgisayarlarda özellikle arkada çalışan ve göremediğimiz programların çok büyük bir kısmına erişmekte ve çeşitli isteklerimizi (taşım, silme, dönüştürme) zorlanmadan yerine getirmekte.

Bu isteklerin hepsinden önce elbette sizden izin almaktadır.

Bu gün, yukarıda belirtilen çeşitli özellikleri Aplee kullanıcıların sevisini kazanmış, Clean My Mac X programının sıradışı ve temel özelliklerini inceledik.

Clean My Mac X ekibi, programa daha orijinal ve yeni şeyler ekleyeceğinin haberini verdi. Programı kullanmak için Clean My Mac X sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ekip, özellikle ilk kullanım için ücretsiz lisans verse de, uzun kullanım için bir senelik fiyat olarak 34.95$ gibi biraz tuzlu bir fiyat istemektedir. Ayrıca bu fiyat Mac sayısına göre artış göstermektedir.

 

DOSYA ADI: CleanMyMacX.dmg
DOSYA BOYUTU: 63.00 MB

Kurulum dosyası kaynağına git

 

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir